12 °C Budapest

Vigyázz!!! Kommandós biztonsági őrök vannak az IKEA-ban

Pénzcentrum
2006. április 19. 05:30

Egy nagy-britanniai IKEA áruház parkolójában annyira elharapózott a lopás, hogy az üzlet vezetői úgy döntöttek: a brit hadsereg elit alakulatának számító nepáli gurkháktól leszerelt ex-katonák közül toboroznak biztonsági őröket. A bűnözés azóta eltűnt a lakberendezési áruház környékéről.

Egy nagy-britanniai IKEA áruház parkolójában annyira elharapózott a lopás, hogy az üzlet vezetői úgy döntöttek: a brit hadsereg elit alakulatának számító nepáli gurkháktól leszerelt ex-katonák közül toboroznak biztonsági őröket. A bűnözés azóta eltűnt a lakberendezési áruház környékéről - írja az inforadio.hu
A svéd áruházlánc nottinghami üzletében a húsvéti rohamra készülve döntött úgy a vezetőség, hogy keményebb biztonsági erőre van szükség a parkolóban.
Az öt egykori ghurka harcosnak, akiket leszerelésük óta egy biztonsági cég alkalmaz, úgy tűnik, hogy röpke három hét alatt sikerült kiirtania a bűnözést az áruház környékéről, megjelenésük óta ugyanis egyáltalán nem érkezett bejelentés lopásról, vagy más jellegű bűncselekményről.

A volt gurkhák ráadásul nem csak az áruházi vezetés, de a vevők körében is nagy sikert arattak, akik sokkal nyugodtabban vásárolnak azóta, hogy a környéken ilyen magasan képzett biztonsági emberek őrzik a rendet.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 13. csütörtök
Szervác, Imola
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 12. 21:06