28 °C Budapest

Vigyázz!!! Kommandós biztonsági őrök vannak az IKEA-ban

Pénzcentrum
2006. április 19. 05:30

Egy nagy-britanniai IKEA áruház parkolójában annyira elharapózott a lopás, hogy az üzlet vezetői úgy döntöttek: a brit hadsereg elit alakulatának számító nepáli gurkháktól leszerelt ex-katonák közül toboroznak biztonsági őröket. A bűnözés azóta eltűnt a lakberendezési áruház környékéről.

Egy nagy-britanniai IKEA áruház parkolójában annyira elharapózott a lopás, hogy az üzlet vezetői úgy döntöttek: a brit hadsereg elit alakulatának számító nepáli gurkháktól leszerelt ex-katonák közül toboroznak biztonsági őröket. A bűnözés azóta eltűnt a lakberendezési áruház környékéről - írja az inforadio.hu
A svéd áruházlánc nottinghami üzletében a húsvéti rohamra készülve döntött úgy a vezetőség, hogy keményebb biztonsági erőre van szükség a parkolóban.
Az öt egykori ghurka harcosnak, akiket leszerelésük óta egy biztonsági cég alkalmaz, úgy tűnik, hogy röpke három hét alatt sikerült kiirtania a bűnözést az áruház környékéről, megjelenésük óta ugyanis egyáltalán nem érkezett bejelentés lopásról, vagy más jellegű bűncselekményről.

A volt gurkhák ráadásul nem csak az áruházi vezetés, de a vevők körében is nagy sikert arattak, akik sokkal nyugodtabban vásárolnak azóta, hogy a környéken ilyen magasan képzett biztonsági emberek őrzik a rendet.

Hatalmas pénzek röpködnek a magyar Kickstarteren: mutatjuk a legnagyobb dobásokat

Az alig egy hónapja indult első hazai közösségi piactéren már meg is vannak az első sikeres projektek.

Csúnyán elintézheti a magyarok megtakarításait a válság: így még kijátszhatod az inflációt

A pénzügyi szakértők most elmondták, milyen tippekkel spórolhatunk.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 27. hétfő
László
26. hét
Június 27.
Polgárőr nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?