31 °C Budapest

Orbán "világgá megy"

Pénzcentrum
2006. április 18. 11:00

Új sebességfokozatra vált a Fidesz a választások második fordulója előtt - jelentette be a párt kampányának kommunikációs vezetője. Deutsch-Für Tamás közölte: ennek jegyében péntekig minden nap tartanak egy nagygyűlést. Orbán Viktor, a Fidesz elnöke, egymaga a "billegő" egyéni választókerületek csaknem felét keresi fel, naponta hat-kilenc választási rendezvényen vesz részt.

Új sebességfokozatra vált a Fidesz a választások második fordulója előtt - jelentette be a párt kampányának kommunikációs vezetője. Deutsch-Für Tamás közölte: ennek jegyében péntekig minden nap tartanak egy nagygyűlést. Orbán Viktor, a Fidesz elnöke, egymaga a "billegő" egyéni választókerületek csaknem felét keresi fel, naponta hat-kilenc választási rendezvényen vesz részt - írja az mno.hu.
Több mint 3100 kilométeres kampánykörútra indul ma Orbán Viktor, a Fidesz elnöke, aki egymaga a "billegő" egyéni választókerületek csaknem felét keresi fel, naponta hat-kilenc választási rendezvényen vesz részt. Pártja a mostantól számított négy nap mindegyikén választási nagygyűlést tart. Deutsch-Für Tamás, a Fidesz kommunikációs vezetője hétfői sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy Új tempó címmel négynapos kampány indítanak azzal a céllal, hogy abban a száztíz körzetben, ahol még nem dőlt el a választás, legkevesebb hetvenben a Fidesz-KDNP jelöltjei végezzenek az első helyen.
A kampány új sebességfokozatra vált azért, hogy abban a száztíz körzetben, ahol még nem dőlt el a választás, legkevesebb hetvenben a Fidesz-KDNP jelöltjei végezzenek az első helyen - mondta Deutsch-Für Tamás, aki reményét fejezte ki, hogy az új sebességfokozatnak köszönhetően a kampányfinisben a Szövetség képes lesz lehajrázni a riválisokat, és parlamenti többséggé változtatja a kormányváltás mellett elkötelezett társadalmi többségi akaratot. A négynapos kampány az Új tempó nevet viseli. A politikus elmondta, a következő négy napban minden nap egy-egy választási nagygyűlést is tart a Fidesz az aznapra jutó választási rendezvények mellett.
Az első nagygyűlés kedden 18 órakor Berettyóújfaluban lesz, szerdán 18 órakor Mátészalkára, csütörtökön 17 órakor Budapestre a Clark Ádám térre, pénteken pedig 15 óra 30 perckor Szombathelyre várják a változás, a kormányváltás mellett elkötelezetteket. A rendezvényeken Orbán Viktor pártelnök is részt. Deutsch-Für Tamás beszélt arról is, hogy az elkövetkezendő napokban a Szövetség vezető politikusai eljutnak minden olyan egyéni választókerületbe, ahol a második fordulóban dől el a mandátum sorsa. A Fidesz politikusa hozzátette: a kampány hangvétele pozitív, jókedvű, őszinte lesz. Azért váltanak új sebességfokozatra, hogy a Fidesz parlamenti többségre válthassa a polgári többséget - fogalmazott Deutsch-Für Tamás.

A Fidesz kommunikációs igazgatója a keddi Nap-keltében cáfolta azokat a híreket, miszerint Mikola Istvánt kivonták volna a kampányból. Deutsch-Für Tamás elmondta, az egészségügyi szakpolitikus ugyanúgy részt vesz majd a nagyobbik ellenzéki párt kampányában, mint eddig. Mikola tudomásul vette, a polgári többség csak a Fidesz és az MDF összefogásával jöhet létre, ehhez pedig egy új, közös kormányfőjelölt kell - mondta.

Csendes gyilkostól rettegnek a magyarok: van ok a félelemre, a génjeinkben lapulhat a kór

A szorongás nem alaptalan, hiszen Magyarország évek óta rosszul szerepel a rákkal kapcsolatos halálozási listákon.

Elképesztő, mire szórják a magyarok a pénzt: úgy vesszük ezeket, mint a cukrot

Akár esküvő, akár születésnap, a magyarok imádnak ajándékozni. Ajándékot pedig egyre többen online vásárolnának.

Hatalmas pénzek röpködnek a magyar Kickstarteren: mutatjuk a legnagyobb dobásokat

Az alig egy hónapja indult első hazai közösségi piactéren már meg is vannak az első sikeres projektek.

Csúnyán elintézheti a magyarok megtakarításait a válság: így még kijátszhatod az inflációt

A pénzügyi szakértők most elmondták, milyen tippekkel spórolhatunk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. július 3. vasárnap
Kornél, Soma
26. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!