13 °C Budapest

Orbán "világgá megy"

Pénzcentrum
2006. április 18. 11:00

Új sebességfokozatra vált a Fidesz a választások második fordulója előtt - jelentette be a párt kampányának kommunikációs vezetője. Deutsch-Für Tamás közölte: ennek jegyében péntekig minden nap tartanak egy nagygyűlést. Orbán Viktor, a Fidesz elnöke, egymaga a "billegő" egyéni választókerületek csaknem felét keresi fel, naponta hat-kilenc választási rendezvényen vesz részt.

Új sebességfokozatra vált a Fidesz a választások második fordulója előtt - jelentette be a párt kampányának kommunikációs vezetője. Deutsch-Für Tamás közölte: ennek jegyében péntekig minden nap tartanak egy nagygyűlést. Orbán Viktor, a Fidesz elnöke, egymaga a "billegő" egyéni választókerületek csaknem felét keresi fel, naponta hat-kilenc választási rendezvényen vesz részt - írja az mno.hu.
Több mint 3100 kilométeres kampánykörútra indul ma Orbán Viktor, a Fidesz elnöke, aki egymaga a "billegő" egyéni választókerületek csaknem felét keresi fel, naponta hat-kilenc választási rendezvényen vesz részt. Pártja a mostantól számított négy nap mindegyikén választási nagygyűlést tart. Deutsch-Für Tamás, a Fidesz kommunikációs vezetője hétfői sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy Új tempó címmel négynapos kampány indítanak azzal a céllal, hogy abban a száztíz körzetben, ahol még nem dőlt el a választás, legkevesebb hetvenben a Fidesz-KDNP jelöltjei végezzenek az első helyen.
A kampány új sebességfokozatra vált azért, hogy abban a száztíz körzetben, ahol még nem dőlt el a választás, legkevesebb hetvenben a Fidesz-KDNP jelöltjei végezzenek az első helyen - mondta Deutsch-Für Tamás, aki reményét fejezte ki, hogy az új sebességfokozatnak köszönhetően a kampányfinisben a Szövetség képes lesz lehajrázni a riválisokat, és parlamenti többséggé változtatja a kormányváltás mellett elkötelezett társadalmi többségi akaratot. A négynapos kampány az Új tempó nevet viseli. A politikus elmondta, a következő négy napban minden nap egy-egy választási nagygyűlést is tart a Fidesz az aznapra jutó választási rendezvények mellett.
Az első nagygyűlés kedden 18 órakor Berettyóújfaluban lesz, szerdán 18 órakor Mátészalkára, csütörtökön 17 órakor Budapestre a Clark Ádám térre, pénteken pedig 15 óra 30 perckor Szombathelyre várják a változás, a kormányváltás mellett elkötelezetteket. A rendezvényeken Orbán Viktor pártelnök is részt. Deutsch-Für Tamás beszélt arról is, hogy az elkövetkezendő napokban a Szövetség vezető politikusai eljutnak minden olyan egyéni választókerületbe, ahol a második fordulóban dől el a mandátum sorsa. A Fidesz politikusa hozzátette: a kampány hangvétele pozitív, jókedvű, őszinte lesz. Azért váltanak új sebességfokozatra, hogy a Fidesz parlamenti többségre válthassa a polgári többséget - fogalmazott Deutsch-Für Tamás.

A Fidesz kommunikációs igazgatója a keddi Nap-keltében cáfolta azokat a híreket, miszerint Mikola Istvánt kivonták volna a kampányból. Deutsch-Für Tamás elmondta, az egészségügyi szakpolitikus ugyanúgy részt vesz majd a nagyobbik ellenzéki párt kampányában, mint eddig. Mikola tudomásul vette, a polgári többség csak a Fidesz és az MDF összefogásával jöhet létre, ehhez pedig egy új, közös kormányfőjelölt kell - mondta.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 18. csütörtök
Andrea, Ilma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem