16 °C Budapest

Orbán "világgá megy"

Pénzcentrum
2006. április 18. 11:00

Új sebességfokozatra vált a Fidesz a választások második fordulója előtt - jelentette be a párt kampányának kommunikációs vezetője. Deutsch-Für Tamás közölte: ennek jegyében péntekig minden nap tartanak egy nagygyűlést. Orbán Viktor, a Fidesz elnöke, egymaga a "billegő" egyéni választókerületek csaknem felét keresi fel, naponta hat-kilenc választási rendezvényen vesz részt.

Új sebességfokozatra vált a Fidesz a választások második fordulója előtt - jelentette be a párt kampányának kommunikációs vezetője. Deutsch-Für Tamás közölte: ennek jegyében péntekig minden nap tartanak egy nagygyűlést. Orbán Viktor, a Fidesz elnöke, egymaga a "billegő" egyéni választókerületek csaknem felét keresi fel, naponta hat-kilenc választási rendezvényen vesz részt - írja az mno.hu.
Több mint 3100 kilométeres kampánykörútra indul ma Orbán Viktor, a Fidesz elnöke, aki egymaga a "billegő" egyéni választókerületek csaknem felét keresi fel, naponta hat-kilenc választási rendezvényen vesz részt. Pártja a mostantól számított négy nap mindegyikén választási nagygyűlést tart. Deutsch-Für Tamás, a Fidesz kommunikációs vezetője hétfői sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy Új tempó címmel négynapos kampány indítanak azzal a céllal, hogy abban a száztíz körzetben, ahol még nem dőlt el a választás, legkevesebb hetvenben a Fidesz-KDNP jelöltjei végezzenek az első helyen.
A kampány új sebességfokozatra vált azért, hogy abban a száztíz körzetben, ahol még nem dőlt el a választás, legkevesebb hetvenben a Fidesz-KDNP jelöltjei végezzenek az első helyen - mondta Deutsch-Für Tamás, aki reményét fejezte ki, hogy az új sebességfokozatnak köszönhetően a kampányfinisben a Szövetség képes lesz lehajrázni a riválisokat, és parlamenti többséggé változtatja a kormányváltás mellett elkötelezett társadalmi többségi akaratot. A négynapos kampány az Új tempó nevet viseli. A politikus elmondta, a következő négy napban minden nap egy-egy választási nagygyűlést is tart a Fidesz az aznapra jutó választási rendezvények mellett.
Az első nagygyűlés kedden 18 órakor Berettyóújfaluban lesz, szerdán 18 órakor Mátészalkára, csütörtökön 17 órakor Budapestre a Clark Ádám térre, pénteken pedig 15 óra 30 perckor Szombathelyre várják a változás, a kormányváltás mellett elkötelezetteket. A rendezvényeken Orbán Viktor pártelnök is részt. Deutsch-Für Tamás beszélt arról is, hogy az elkövetkezendő napokban a Szövetség vezető politikusai eljutnak minden olyan egyéni választókerületbe, ahol a második fordulóban dől el a mandátum sorsa. A Fidesz politikusa hozzátette: a kampány hangvétele pozitív, jókedvű, őszinte lesz. Azért váltanak új sebességfokozatra, hogy a Fidesz parlamenti többségre válthassa a polgári többséget - fogalmazott Deutsch-Für Tamás.

A Fidesz kommunikációs igazgatója a keddi Nap-keltében cáfolta azokat a híreket, miszerint Mikola Istvánt kivonták volna a kampányból. Deutsch-Für Tamás elmondta, az egészségügyi szakpolitikus ugyanúgy részt vesz majd a nagyobbik ellenzéki párt kampányában, mint eddig. Mikola tudomásul vette, a polgári többség csak a Fidesz és az MDF összefogásával jöhet létre, ehhez pedig egy új, közös kormányfőjelölt kell - mondta.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 14. péntek
Bonifác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?