14 °C Budapest

Orbán: Most kiderült, ki milyen ember

Pénzcentrum
2006. április 6. 10:30

Orbán Viktor szerint a Gyurcsány Ferenccel folytatott tegnap esti vitában kiderült, hogy ki milyen ember; a Fidesz elnöke a TV2 Mokka című csütörtök reggeli műsorában keresztény meggyőződésével magyarázta az elemzők szerinti visszafogottságát - írja az MTI.

Orbán Viktor szerint a Gyurcsány Ferenccel folytatott tegnap esti vitában kiderült, hogy ki milyen ember; a Fidesz elnöke a TV2 Mokka című csütörtök reggeli műsorában keresztény meggyőződésével magyarázta az elemzők szerinti visszafogottságát – írja az MTI.
"Ilyenkor egy vitában nem csak az derül ki, hogy ki mit akar, hanem hogy ki milyen ember. Másfél órán keresztül az ember csak magát tudja adni, és ez ki is derült szerintem a tegnapi vitában" - mondta Orbán Viktor, arra a felvetésre reagálva, miszerint a vitában tudatosan a "szürke politikusra" játszott, ellenpontozva a miniszterelnök habitusát.
Fidesz elnöke hangsúlyozta: a találkozó fontos volt, ugyanakkor nem tudja, hogy egy ilyen amerikai, vagy olasz típusú szabályozott vitát - amilyenben még ő maga sem vett részt - meg lehet-e nyerni egyáltalán. Mint mondta, körülbelül a második témánál rájött, hogy mivel érdemi reagálás nem lehetséges, egyetlen dolgot tehet, elmondja a jövőre vonatkozó elképzeléseit. "Ezt a taktikát is választottam,(...) belenéztem így kamerába, néha ránéztem a miniszterelnök úrra, és elmondtam, amit az adott témában gondolok" - idézte fel a szerdai vitát.
NAPTÁR
Tovább
2021. május 7. péntek
Gizella
18. hét
EZT OLVASTAD MÁR?