32 °C Budapest

Orbán: Most kiderült, ki milyen ember

Pénzcentrum
2006. április 6. 10:30

Orbán Viktor szerint a Gyurcsány Ferenccel folytatott tegnap esti vitában kiderült, hogy ki milyen ember; a Fidesz elnöke a TV2 Mokka című csütörtök reggeli műsorában keresztény meggyőződésével magyarázta az elemzők szerinti visszafogottságát - írja az MTI.

Orbán Viktor szerint a Gyurcsány Ferenccel folytatott tegnap esti vitában kiderült, hogy ki milyen ember; a Fidesz elnöke a TV2 Mokka című csütörtök reggeli műsorában keresztény meggyőződésével magyarázta az elemzők szerinti visszafogottságát – írja az MTI.
"Ilyenkor egy vitában nem csak az derül ki, hogy ki mit akar, hanem hogy ki milyen ember. Másfél órán keresztül az ember csak magát tudja adni, és ez ki is derült szerintem a tegnapi vitában" - mondta Orbán Viktor, arra a felvetésre reagálva, miszerint a vitában tudatosan a "szürke politikusra" játszott, ellenpontozva a miniszterelnök habitusát.
Fidesz elnöke hangsúlyozta: a találkozó fontos volt, ugyanakkor nem tudja, hogy egy ilyen amerikai, vagy olasz típusú szabályozott vitát - amilyenben még ő maga sem vett részt - meg lehet-e nyerni egyáltalán. Mint mondta, körülbelül a második témánál rájött, hogy mivel érdemi reagálás nem lehetséges, egyetlen dolgot tehet, elmondja a jövőre vonatkozó elképzeléseit. "Ezt a taktikát is választottam,(...) belenéztem így kamerába, néha ránéztem a miniszterelnök úrra, és elmondtam, amit az adott témában gondolok" - idézte fel a szerdai vitát.
Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 26. vasárnap
János, Pál
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?