21 °C Budapest
Tűz ütött ki a Mol tiszaújvárosi üzeme mellett: nagy erőkkel oltják a lángokat

Tűz ütött ki a Mol tiszaújvárosi üzeme mellett: nagy erőkkel oltják a lángokat

2020. március 12. 20:15

Hatalmas lángokkal ég a Mol tiszaújvárosi üzeme melletti telephely.

Fissítés!

Este fél 10 után a katasztrófavédelem közölte, hogy sikerült megfékezni a lángokat.

Hatalmas lángokkal égett a tisztaújvárosi vegyikombinát melletti telephely. A Facebookon terjedő videón jól látni: nagy volt a baj.

A Mol sajtófőnöke az Indexnek elmondta, hogy az üzem nem volt veszélyben. A Katasztrófavédelem arról tájékoztatott, hogy a tűzhöz a helyi hivatásos és létesítményi, valamint a mezőcsáti, a miskolci, a mezőkövesdi és a hajdúnánási hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett több oldalról oltották a lángokat. A helyszínre katasztrófavédelmi mobil labor is érkezett. Személyes sérülés nem történt.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

A Tiszaújvárosi Polgármesteri Hivatal közlése szerint az Ecomissio Kft. telephelyén csaptak fel a lángok. A várost a tűz nem veszélyezteti, a lakosságnak nincs tennivalója.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. április 12. hétfő
Gyula
15. hét
EZT OLVASTAD MÁR?