28 °C Budapest
Színt vallott Dopeman: Sokkal jobban élek, mint popsztár koromban

Színt vallott Dopeman: Sokkal jobban élek, mint popsztár koromban

2019. október 8. 18:06

Dopeman, azaz Pityinger László élete nagy fordulatot vett: a rapper új életet kezdett, és üzleti vállalkozásai vannak. Úgy érzi, jót tett neki a változás, azóta sokkal jobban él.

Dopeman Rónai Egonnak többek között a 2011-es Himnusz-botrányról is beszélt, és hogy mennyiben változott meg azóta az élete - írta a 24.hu. Az énekes akkor a nemzeti jelkép két sorát ágyazta be trágár rapjébe, szerinte már akkor "elindultak ezek a dolgok", aztán "a kormányoldalnak nőtt a befolyása a szórakoztatóiparban".

Egyébként még egész sokáig voltak meghívásaim, a TV2 A nagy duettjében voltam Szinetár Dórával, illetve főzős műsorban is. Aztán volt az a bizonyos szobordöntés, ott pedig leszóltak fentről. A Petőfi Rádióban volt dalom az azóta elhunyt Fábián Julival, abból volt egy olyan verzió, amiben csak ő énekelt. Azt még játszhatták, de bármi mást, amiben a hangom volt, nem

- mondta Dopeman, majd hozzátette: azután sansztalan volt, hogy fesztiválokra meghívják és szép lassan elfogytak a dolgok. A műsorvezető kérdésére, miszerint befejezte-e a pályáját, azt felelte, nem.

Oda jutottam, hogy meg kellett teremtenem egy olyan élethelyzetet, amiben fogalmazhatok úgy, fölfelé buktam. Sokkal jobban élek, mint popsztár koromban. Képzem magam, tanulok, elvégeztem a Buddhista Főiskolát, leállamvizsgáztam, most diplomát írok.

- mondta a zenész. Azt, hogy minek köszönheti a jólétet, nem mondta el konkrétan, üzleti vállalkozásokként hivatkozott rájuk, "amiktől a Facebookja és Instagramja is hangos". Egyik vállalkozásáról a Dopehitelről már jelent meg korábban hír a Pénzcentrumon is, amely azzal hirdette magát, hogy a negatív BAR/KHR-lista sem akadály.  

NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. augusztus 4. szerda
Domonkos, Dominika
31. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?