14 °C Budapest
Tízmilliókat bukhat Hosszú Katinka Shane húzása miatt

Tízmilliókat bukhat Hosszú Katinka Shane húzása miatt

2018. június 2. 16:00

Több millió forintos kiesést is jelenthet Hosszú Katinkának, hogy férje, Shane Tusup lassan egy hete inaktiválta az úszónő közösen kezelt Facebook-oldalát.

Mint ismert, május 24-én jelentette be az úszónő, hogy párkapcsolata végleg zátonyra futott; nem sokkal a közlés után pedig a félmilliós követőtábor már hiába kereste az oldalt - írja a Bors. Sőt, a Pénzcentrum keresési eredménye alapján

Katinka hivatalos oldala a mai napig nem elérhető a közösségi portálon.

Habár a bulvárlap úgy tudja, hogy Hosszú egyből jelezte a problémát  a közösségi oldal illetékeseinek, úgy tűnik Shane nélkül - aki szintén adminisztrátor - nem állíthatják helyre a felületet.

A leállás, a rajongók bánatán túl, üzleti szempontból sem túl jó az Iron Lady márkának. Hosszabb leállás esetén ugyanis könyedén megcsappanhat a nehezen felépített követőtábor, ez pedig a hirdetők és szponzorok távozását is maga után vonhatja. Sőt, ha újra is indul az oldal, szakértők szerint a megingott bizalom miatt nehézkes lehet majd új hirdetőket bevonzani.

Egy ilyen eset havi szinten is milliókat, éves szinten több tízmilliót is kivehet az oldal tulajdonosának pénztárcájából

- magyarázta a bulvárlapnak Keszeg Ádám marketinvezető, aki szerint Hosszúéknak nagy szerencséje van, ha a korábban lekötött hirdetések miatt nem kötelezik majd őket kártérítésre a szerződött partnerek.

NEKED AJÁNLJUK
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?