Tizedik alkalommal indul útjára csütörtökön a Coop Rally

Tizedik alkalommal indul útjára csütörtökön a Coop Rally

2015. szeptember 9. 17:31

Tizedik alkalommal rendezik meg a Coop Rallyt: az esemény célja, hogy felhívja a figyelmet a minőségi magyar élelmiszerekre. A versenyen a Pénzcentrum-Portfolio csapata is indul!

Tizedik alkalommal indul útjára csütörtökön a Coop Rally. A minőségi magyar élelmiszergyártást népszerűsítő program célja a kezdetek óta nem változott - mondta el a Rallyt beharangozó sajtótájékoztatón a Földművelésügyi Minisztériumban Csepeli Lajos, a CO-OP Hungary Zrt. igazgatóságának elnöke. Úgy látja azonban, hogy amíg az első öt-hat évben még fel kellett hívni a fogyasztók figyelmét a hazai termékek fogyasztásának fontosságára, ma már az elsőrendű cél az, hogy az elért eredményt tartani tudják.

Tóth Géza, a CO-OP Hungary Zrt. vezérigazgatója az ország 1 650 településén jelen levő, 32 ezer embernek munkát adó társaság tavalyi eredményeit összesítve elmondta: a hazai kiskereskedelemben tapasztalható komoly versenyben is megőrizte harmadik helyét a lánc, amely 12,5 százalékról 12,6 százalékra tudta növelni részesedését.

A Csoport, részben a dohány-kiskereskedelemben való aktív részvételének köszönhetően, 2014-ben növelni tudta árbevételét, az egy évvel korábbi 550 milliárd forintról 560 milliárdra. A közel háromezer boltot ellátó üzletlánc árbevétele enyhén csökkent.

A versenyképesség erősítése érdekében az idén 20 éves COOP folytatja az elmúlt évtizedben elkezdett fejlesztéseit - tette hozzá. Ezek között az 1 416 bolt és 223 dohányboltot összekötő informatikai rendszer megújítását, a mára már közel ezer árucikkből álló saját márkás portfólió erősítését, a csaknem egymillió felhasználóval rendelkező törzsvásárlói program szolgáltatásainak kiterjesztését, illetve az egységes arculat kialakítását említette.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

A jubileumi Coop Rally Kelet-Magyarország nyolc helyszínére látogat el közel nyolcvan résztvevő csapattal.

A rallyn a Pénzcentrum-Portfolio csapata is indul, a következő napokban a helyszínről követjük a verseny állását.

NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?