5 °C Budapest

Egyoldalúan módosíthat szerződést a Telekom

2015. április 20. 09:02

Jelentős áremelést hajt végre számos üzleti mobil előfizetési csomagnál a Magyar Telekom, a társaság ügyfeleinek küldött tájékoztató szerint az új tarifák május elsejétől lépnek életbe - írja a Világgazdaság.

Van olyan mobilinternet csomag, amelynek havidíja harmadával nő majd, ez a legolcsóbb, speciális Business Net ajánlat, ami az eddigi 1200 forint helyett 1600 forintba kerül majd májustól.

A legolcsóbb ajánlatoktól eltekintve egyébként egységesen 800 forintos lesz a drágulás.

Ez a különböző díjcsomagokat választó cégek esetében igen eltérő mértékű többletterhet jelent majd, hiszen míg a két gigabájtos adatforgalmat tartalmazó, hűségidős csomagban elérhető mobilnet kapcsolat esetében több mint 40 százalékos lesz a tarifaemelkedés, addig a legdrágább ajánlatnál kevesebb mint 3 százalékos.

Az ügyfeleknek kiküldött tájékoztatás a Next Business és Speciális Next Business csomagok esetében egyoldalú szerződésmódosítási ajánlatnak minősül, ez pedig lehetőséget ad az előfizetőknek arra, hogy további jogkövetkezmények nélkül felmondják a céggel kötött, határozott időtartamú megállapodásukat az értesítéstől számított 15 napon belül, de legkésőbb április 30-ig. Az ÉnCégem csomagok esetében azonban kétoldalú szerződésmódosítási ajánlatnak számít, így akkor számít elfogadottnak, ha az ügyfelek "tevőleges magatartással" elfogadják azt, illetve nem tesznek az előfizetést lemondó nyilatkozatot.

 

NEKED AJÁNLJUK
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. február 4. szombat
Ráhel, Csenge
5. hét
Február 4.
Rákellenes világnap
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?