11 °C Budapest

Egyoldalúan módosíthat szerződést a Telekom

2015. április 20. 09:02

Jelentős áremelést hajt végre számos üzleti mobil előfizetési csomagnál a Magyar Telekom, a társaság ügyfeleinek küldött tájékoztató szerint az új tarifák május elsejétől lépnek életbe - írja a Világgazdaság.

Van olyan mobilinternet csomag, amelynek havidíja harmadával nő majd, ez a legolcsóbb, speciális Business Net ajánlat, ami az eddigi 1200 forint helyett 1600 forintba kerül majd májustól.

A legolcsóbb ajánlatoktól eltekintve egyébként egységesen 800 forintos lesz a drágulás.

Ez a különböző díjcsomagokat választó cégek esetében igen eltérő mértékű többletterhet jelent majd, hiszen míg a két gigabájtos adatforgalmat tartalmazó, hűségidős csomagban elérhető mobilnet kapcsolat esetében több mint 40 százalékos lesz a tarifaemelkedés, addig a legdrágább ajánlatnál kevesebb mint 3 százalékos.

Az ügyfeleknek kiküldött tájékoztatás a Next Business és Speciális Next Business csomagok esetében egyoldalú szerződésmódosítási ajánlatnak minősül, ez pedig lehetőséget ad az előfizetőknek arra, hogy további jogkövetkezmények nélkül felmondják a céggel kötött, határozott időtartamú megállapodásukat az értesítéstől számított 15 napon belül, de legkésőbb április 30-ig. Az ÉnCégem csomagok esetében azonban kétoldalú szerződésmódosítási ajánlatnak számít, így akkor számít elfogadottnak, ha az ügyfelek "tevőleges magatartással" elfogadják azt, illetve nem tesznek az előfizetést lemondó nyilatkozatot.

 

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 23. kedd
Béla
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem