15 °C Budapest
Az Év Honlapja lett a Pénzcentrum

Az Év Honlapja lett a Pénzcentrum

2014. december 10. 13:00

A Pénzcentrum idén nyáron újult meg - a friss dizájn és tartalmi struktúra nem csak a szakmának, de az olvasóknak is tetszik. A Magyar Marketing Szövetség pályázatára 2014-ben összesen 300 nevezés érkezett: Magyarország első számú lakossági pénzügyi hírportálja a Média kategóriában szerezte meg az első helyet.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
A szakmai zsűri így értékelte a Pénzcentrumot:

az oldal áttekinthető, jól tagolt, a tartalmak színvonalasak és közérthetőek - ami egy hagyományosan nehezen érthetőnek és száraznak vélt területen külön előny.

Továbbá kiemelte, hogy látványosak és a tartalommal összhangban állók a vizuális megoldások, sok és hasznos infógrafika színesíti a portált. A rovatok és a cikkek tagolása, tördelése is korszerű, alkalmazza a népszerű, felhasználóbarátnak bizonyult megoldásokat.

A képen balról jobbra: Eszes István, a zsűri elnöke; Nagy Bálint, a Pénzcentrum vezető szerkesztője, Varga-Mikusik Éva, a NET Média Zrt. designere; Orosz Márton, a Pénzcentrum vezető szerkesztője és Varga István, Az Év Honlapja pályázat alapítója


A Pénzcentrum fő célja hogy a pénzügyi, gazdasági folyamatok jobb megértésével támogassa a családok kiadásainak és bevételeinek tervezését. Kilenc rovatban

  • Hitel,
  • Megtakarítás,
  • Otthon,
  • Biztosítás,
  • Nyugdíj,
  • Karrier,
  • Vásárlás,
  • Utazás,
  • Vállalkozás

találhatják meg az olvasók azokat a híreket, elemzéseket, tanácsokat, amelyek segíthetik a mindennapok pénzügyi döntéseiben. A témák befogadását hangsúlyos képi és grafikai elemek, interaktív grafikonok, infógrafikák segítik.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,9 százalékos THM-el, és havi 82 061 forintos törlesztővel fel lehet venni a Gránit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az MKB Banknál 3,21% a THM; a Raiffeisen Banknál 3,44%; a CIB Banknál és a Gránit Banknál 3,45%; míg az Unicredit Banknál 3,58%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A Pénzcentrum minden ízében lakossági pénzügyi oldal. Nem szakértőknek, közgazdászoknak szól, nem foglalkozik részvényekkel, tőzsdei árfolyamokkal, makrogazdasági elemzésekkel vagy államháztartással - ugyanakkor képes egy szokatlan, meglepő, érdekes színt vinni a pénzügyek szürke világába, közérthetően elmagyarázni a bonyolult gazdasági folyamatokat. Ezt a stabil olvasottság és a szakmai elismerések mellett az is igazolja, hogy az oldal szakújságírói naponta nyilatkoznak a legnézettebb televíziós hírműsorokban. A Portfolio szakmai támogatásával működő, jövőre tizedik évébe lépő oldal népszerűsége töretlen

 - mondta el Bán Zoltán, a kiadó NET Média Zrt. vezérigazgatója, aki kiemelte, hogy tavaly a cégcsoport egy másik szakportálja, az agrárszektor.hu kapott különdíjat Az Év Honlapja versenyen.

NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. október 19. kedd
Nándor
42. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 19. 14:16