8 °C Budapest

Újraindul a JEREMIE program

2012. január 23. 09:02

Társadalmi egyeztetésre kiadta az új Jeremie kockázati tőke program idei tervezetét a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség. A terv szerint két alprogramban összesen tíz alapot indítanak. A lehetséges pályázók várhatóan több kritikával is élnek majd - írja a Világgazdaság.

A kiírás szerint a GOP 4. prioritás keretében finanszírozott Új Széchenyi Kockázati Tőkeprogramok (közkeletű nevén Jeremie Kockázati Tőke Program) Magvető és Növekedési Alap alprogramok célja a korai (magvető és induló), illetve növekedési létszakaszban lévő, Magyarország területén székhellyel rendelkező, innovatív mikro-, kis- és középvállalkozások tőkehelyzetének javítása.

A pályázati kiírásokhoz kapcsolódó észrevételeket, javaslatokat 2012. január 29-ig várják a véleményezésre kialakított partnerségi fórumon. A két alprogramban tíz alap részesülhet összesen 28,5 milliárd forintnyi támogatott forrásból.

Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 31. péntek
Árpád
13. hét
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?