14 °C Budapest

Szeptemberben nyílik az inkubártorház: ingyen szolgáltatások kkv-knak!

MTI
2010. július 27. 15:02

A Magyar Iparszövetség (OKISZ) budapesti székházában szeptember 1-jén nyílik az európai uniós támogatással kialakított vállalkozói inkubátorház - közölte a kis- és középvállalkozói (kkv) érdekképviselet - mely az induló vállalkozások segítését szolgálja.

Az iparszövetség tájékoztatása szerint a vállalkozói inkubátorház telepszerűen létesített ipari, szolgáltató-, és kereskedelmi létesítmények együttese lesz, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára a kor színvonalán nyújtja a korszerű gyártmányok előállításához, a modern technológiák alkalmazásához nélkülözhetetlen feltételeket.

A 183 millió 675 ezer forint beruházással létrejövő vállalkozói inkubátorház kialakítását az Európai Unió a Közép-Magyarország Operatív Programban (KMOP) 128 millió 572,5 ezer forinttal támogatta.

Az OKISZ inkubátorháza elsődlegesen az induló vállalkozások, vagyis maximum 3 éves működési múlttal rendelkező kiscégek legfeljebb 5 éves időszakra terjedő beindulását, segítését szolgálja.

Az eleinte ingyen, majd később kedvezményes díjért igénybe vehető szolgáltatások között szerepel az irodák, konferencia- és oktatótermek bérlése, irodatechnikai szolgáltatások, jogi tanácsadás, jogi képviselet, innovációs szolgáltatások, megvalósíthatósági, piacfelmérő és marketing tanulmányok elkészítése, piackutatás, pályázatírás és tanácsadás, üzleti és jogi menedzsment, könyvelési szaktanácsadás.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 25. csütörtök
Márk
17. hét
Április 25.
Malária világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm