Szeptemberben nyílik az inkubártorház: ingyen szolgáltatások kkv-knak!

MTI
2010. július 27. 15:02

A Magyar Iparszövetség (OKISZ) budapesti székházában szeptember 1-jén nyílik az európai uniós támogatással kialakított vállalkozói inkubátorház - közölte a kis- és középvállalkozói (kkv) érdekképviselet - mely az induló vállalkozások segítését szolgálja.

Az iparszövetség tájékoztatása szerint a vállalkozói inkubátorház telepszerűen létesített ipari, szolgáltató-, és kereskedelmi létesítmények együttese lesz, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára a kor színvonalán nyújtja a korszerű gyártmányok előállításához, a modern technológiák alkalmazásához nélkülözhetetlen feltételeket.

A 183 millió 675 ezer forint beruházással létrejövő vállalkozói inkubátorház kialakítását az Európai Unió a Közép-Magyarország Operatív Programban (KMOP) 128 millió 572,5 ezer forinttal támogatta.

Az OKISZ inkubátorháza elsődlegesen az induló vállalkozások, vagyis maximum 3 éves működési múlttal rendelkező kiscégek legfeljebb 5 éves időszakra terjedő beindulását, segítését szolgálja.

Az eleinte ingyen, majd később kedvezményes díjért igénybe vehető szolgáltatások között szerepel az irodák, konferencia- és oktatótermek bérlése, irodatechnikai szolgáltatások, jogi tanácsadás, jogi képviselet, innovációs szolgáltatások, megvalósíthatósági, piacfelmérő és marketing tanulmányok elkészítése, piackutatás, pályázatírás és tanácsadás, üzleti és jogi menedzsment, könyvelési szaktanácsadás.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

NAPTÁR
Tovább
2022. május 26. csütörtök
Fülöp, Evelin
21. hét
Május 26.
A régészet napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?