20 °C Budapest

Hűségnyilatkozat nélkül is köthető céges előfizetés

Pénzcentrum
2010. március 16. 09:47

Árérzékenyebbé váltak az üzleti előfizetők, így a KKV-k is -tapasztalják a vezetékes- és mobiltelefonszolgáltatók. Egyre többen váltanak a lakossági tarifacsomagokról üzleti előfizetésekre - írja a Népszabadság.

Az üzleti csomagok sokkal kedvezőbb árakat biztosítanak, ráadásul a különböző opciós díjakkal fix költség mellett biztosítható, hogy a munkatársak díjmentesen hívhassák egymást.

Számos vállalkozás ugyanakkor nem tudja garantálni, hogy kétéves távlatban is változatlan marad a dolgozóik létszáma. A hűségnyilatkozat érvényessége alatt azonban egy esetleges csökkenés esetén is fizetni kell a havi díjat, ami korántsem költséghatékony megoldás.

Két hazai szolgáltató, a Pannon és a Vodafone is lehetővé tette, hogy hűségnyilatkozat nélkül vegyék igénybe a cégek az üzleti díjcsomagokat. Így, ha egy SIM kártyára már nincs szükség, azt ki lehet kapcsoltatni, s nem kell fölöslegesen fizetni a havi díjat is.

Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?