13 °C Budapest

EU-s vagy banki forrásokból fejlesszem a cégem? Vagy eladjam? - válaszok április 2-án

Pénzcentrum
2010. március 26. 15:22

Sokmilliárd forintnyi Európai Unió által rendelkezésre bocsátott forrás áll a magyar vállalatok rendelkezésére is a 2007-2013-mas időszakban, csak tudni kell élni a lehetőséggel. A Portfolio.hu 2010. április 2-án tartandó rendezvényén első kézből szerezhetnek információt azok a cégtulajdonosok, akik pályázni kívánnak.

2010 áprilisában folytatódik a magyar üzleti rendezvénypiacon a Portfolio.hu forradalmi újításaként létrehozott rendezvénysorozat, melyen a KKV tulajdonosok egy nap alatt koncentrált információkat kaphatnak a piac vezető tanácsadóitól

  • a vállalatértékesítés,
  • a tőkebevonás,
  • az adótanácsadás,
  • a pályázati forrásbevonás,
  • az állami pénzügyi szolgáltatóknál elérhető források
  • és a kereskedelmi banki KKV finanszírozás,
  • valamint a jogi szabályozás változásainak témakörében.

A Portfolio.hu 2008 tavaszán szervezte meg az első "Mennyit ér a cége?" című rendezvényét, azzal a céllal, hogy egy asztalhoz ültesse a magyar KKV-k vezetőit/tulajdonosait és a vállalati pénzügyi tanácsadók/kockázati tőke társaságok krémjét. A négyszemközti találkozók formájában zajló rendezvény már az első alkalommal akkora siker volt, hogy tudtuk: mindenképp folytatnunk kell.

Akkor egyetlen nap alatt három vállalati pénzügyi tanácsadó és két kockázati tőke befektető összesen 12 tanácsadója, 45 cégtulajdonossal 170 négyszemközti üzleti megbeszélést bonyolított egyetlen helyszínen, egyetlen nap alatt. A face-to-face tárgyalásoknak és a koncentrált információcserének köszönhetően a KKV tulajdonosok átfogó és több szintű véleményt kaphattak cégük helyzetéről, fejlődési és továbblépési lehetőségeiről Magyarország vezető tanácsadóitól.

A rendezvény támogatói: KBC Securities, Magyar Fejlesztési Bank Zrt., FHB Jelzálogbank

Szakmai partnerek: Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ), Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK), Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ)


2010-ben rendezvényünket még magasabb szintre emeljük: már nem csak vállalati pénzügyi tanácsadókkal és kockázati tőke befektetőkkel konzultálhatnak a cégtulajdonosok, hanem lehetőségük lesz adótanácsadókkal, pályázatírókkal, állami pénzügyi intézményekkel, kereskedelmi banki KKV finanszírozókkal, illetve egyéb szakmai partnerekkel is találkozni.

Ha Ön KKV tulajdonos és érdeklik ezek a témakörök, akkor jelentkezzen mihamarabb ERRE A LINKRE KATTINTVA.

A CÉLCSOPORT:

A rendezvény elsődleges célcsoportja a magyar KKV-k tulajdonosai. Az ingyenes rendezvényen azon társaságok vehetnek részt előzetes regisztráció alapján, melyek árbevétele eléri az 500 m Ft-ot .

A KKV tulajdonosok az érintett pénzügyi területeken egy konkrét példán keresztül megismerhetik a lehetőségeket, majd egy helyen, egy időben több szolgáltatóval is beszélgethetnek a saját konkrét igényükről.

RÉSZTVEVÕ SZOLGÁLTATÓK ÉS TÉMAKÖRÖK: témakörönként akár több is)

  • Vállalati pénzügyi tanácsadók
  • Kockázati és magántőke befektetők
  • Adótanácsadók
  • Pályázatírók
  • Állami pénzügyi intézmények
  • Kereskedelmi banki KKV finanszírozók
  • További partnerek/kiállítók: A rendezvény megjelenési lehetőséget biztosít private banking szolgáltatók megjelenésére is, akikkel a fent említett négyszemközti megbeszélések szünetében egyeztethet a vállalattulajdonos.

  • JELENTKEZZEN MOST ERRE A LINKRE KATTINTVA.

    JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

    Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

     

    A várható nagyszámú jelentkezés miatt a szervező fenntartja a jogot, hogy a rendezvényen való részvételi szándékot visszautasítsa. A regisztrációs díjat természetesen csak a jelentkezés elfogadásáról küldött második levelünk után kérjük befizetni.


    AZ ESEMÉNY LEGFONTOSABB PARAMÉTEREI

    • IDÕPONT: 2010. április 2.
    • HELYSZÍN: egy budapesti 5 csillagos szállodában (a pontos helyszínt a visszaigazolásban adjuk meg)
    • A részvevők száma: 100-120 fő
    • A rendezvény nyelve: magyar
    Részvételi díjak:

    A rendezvény ingyenes, csak az ellátás önköltségi díja fizetendő , melynek összege: 9500+ ÁFA. A díj tartalmazza a rendezvény dokumentációját, büféebédet és a kávészüneteket a budapesti ötcsillagos szállodában. A rendezvény magyar nyelven zajlik.

    A tulajdonosok számára a részvétel elsődleges motivációja az, hogy választ kaphatnak az alábbi kérdésekre:

    • Mennyit ér a cége?
    • A jövőbeli növekedés finanszírozásához milyen alternatívákban érdemes gondolkozni?
    • Kinek és milyen formában értékesíthető a cég?
    • Ha terjeszkedni szeretne milyen segítséget vehet figyelembe akvizíciókhoz (jogi, finanszírozási, corporate finance)
    • Milyen piaci pozíciónál, milyen vállalati életgörbénél, milyen versenyhelyzetben érdemes stratégiai döntést hozni a tulajdonolt cég jövőjét illetően?
    • Milyen adózási tudnivalókat kell ismernie egy KKV-nak?
    • Milyen pályázatokat és hova érdemes beadni?
    • Az állami pénzügyi intézmények milyen projekteket támogatnak?
    • A kereskedelmi bankok KKV finanszírozásának milyen ismérve vannak?

    JELENTKEZZEN MOST ERRE A LINKRE KATTINTVA.

    Néhány kép a Portfolio.hu Mennyit ér a cége? 2008 rendezvényünkről. GALÉRIA

    A rendezvényen a résztvevő cégtulajdonosok személyes találkozókon kaphatnak választ a fenti kérdésekre, hazánk meghatározó vállalatfinanszírozási és kockázati tőkebefektető cégeinek vezetőitől.


    További információ a rendezvénnyel kapcsolatban:

    Szponzorációs lehetőségek: AGÓCS Balázs, értékesítési vezérigazgató-h., tel.: 327-4088, e-mail: agocs@portfolio.hu ,
    Szervezés, lebonyolítás, általános információk: BENKÕ András, rendezvénymenedzser, tel.: 327-4086, e-mail: benko@portfolio.hu

    További információért kérjük érdeklődjön a konferencia@portfolio.hu e-mail címen, vagy a (1) 327-4086 és 88-as telefonszámokon. Várjuk Ön és kollégái jelentkezését!

    Néhány kép a Portfolio.hu Mennyit ér a cége? 2008 rendezvényünkről. GALÉRIA

    Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

    Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

    Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

    Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

    Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

    Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

    Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

    Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

    NAPTÁR
    Tovább
    2024. április 19. péntek
    Emma
    16. hét
    Ajánlatunk
    KONFERENCIA
    Tovább
    GEN Z Fest 2024
    Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
    Retail Day 2024
    Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
    EZT OLVASTAD MÁR?
    GEN Z Fest 2024
    Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
    Most nem