Palik és az állami milliók: cáfol a sportriporter

Pénzcentrum
2009. augusztus 27. 09:47

Eddig 33 millió forintot költöttek el a Budapesti Honvéd Sport Egyesület állami támogatásából arra a terepralicsapatra, amelyet egy Palik László által alapított cég készít fel a versenyekre -írja a Magyar Nemzet.

Mint arról korábban beszámoltunk, mintegy 70 nmillió forint állami támogatás juthatott a Budapesti Honvéd Sport Egyesületen keresztül ahhoz a tereprali szakosztályhoz, amelyet egy Palik László által alapított cég készít fel a versenyekre.
70 milliós állami támogatás Palik cégének

A sportriporter állítja: a csapat megalakításában és kezdeti edzésein részt vett, de jelenleg nincs köze a versenyzők ügyeit intéző Honvéd Dream Team Kft.-hez.

A katonacsapat ingyen használhatja Palik egykori autóját, a lehetséges szponzori bevételekből viszont megosztva részesülhet majd a honvéd sportegyesület és a riporter volt társasága.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 18. csütörtök
Andrea, Ilma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem