4 °C Budapest

Címke: palik lászló (13 cikk)

Pénzcentrum | 2010. július 7. 09:02

Michael Schumacher visszatérése dobta meg így a jegyeladásokat?

Palik László, a Hungaroring Sport Zrt. elnöke elmondta, hogy a tavalyi évhez képest idén eddig körülbelül 15%-kal több jegyet értékesítettek elővételben a Forma-1 Magyar Nagydíjára. Ebben az évben valamivel nagyobb az érdeklődés az olcsóbb, mint a drágább jegyek iránt, az időarányos jegybevétel 7-8%-kal haladja meg az egy évvel korábbi szintet.

Pénzcentrum | 2009. augusztus 27. 09:47

Palik és az állami milliók: cáfol a sportriporter

Eddig 33 millió forintot költöttek el a Budapesti Honvéd Sport Egyesület állami támogatásából arra a terepralicsapatra, amelyet egy Palik László által alapított cég készít fel a versenyekre.

Magyar Nemzet | 2009. augusztus 19. 09:32

70 milliós állami támogatás Palik cégének

Mintegy 70 nmillió forint állami támogatás juthatott a Budapesti Honvéd Sport Egyesületen keresztül ahhoz a tereprali szakosztályhoz, amelyet egy Palik László által alapított cég készít fel a versenyekre.

Pénzcentrum | 2009. július 15. 05:55

Fordulat! Ilyen környezetben mégsem lehetetlen felpörögni?

Csütörtökön a Budai Vár középkori környezetében láthatunk ízelítőt a legmodernebb csúcstechnikából. A harsonaszóhoz szokott történelmi közegben magas fordulatszámon felbőgnek a motorok és megkezdődik a gumiégetés a Vár körüli utcákon kialakított pályán. Az eseményre kilátogatók testközelből élhetik át a Forma-1-es bemutatót, ráadásul Besenyei Péter légi mutatványait is megcsodálhatják.

Pénzcentrum | 2009. június 16. 13:32

A Budai Várba költözik a száguldó cirkusz

Július 23. és 26. között a Hungaroring Fest keretein belül a Forma-1 szerelmeseié lesz a pálya. A nyitó nap estéjén rendezik meg a Red Bull Street Parade futamát: Sebastian Vettel (Red Bull Racing) és Palik László valódi Forma-1-es versenyautókkal száguldozik majd a Palota úton. Eközben Besenyei Péter magyar műrepülő világbajnok a levegőben veszi ki a részét az izgalmakból. Természetesen a szervezők nem csak a "megszállottakra" gondoltak, igazi kikapcsolódás vár a család összes tagjára!

Pénzcentrum | 2007. augusztus 3. 10:00

Veszélyben a Magyar Nagydíj?

A mai napon kezdődik a Forma-1 Magyar Nagydíj a szabadedzésekkel. Névszponzor azonban a tavalyi évhez hasonlóan továbbra sincs, mivel a Marlboro az uniós tilalmak miatt kénytelen volt beszüntetni a támogatást. Megvannak a lehetséges utódok, de megegyezés még nem született, ami lehet, hogy a Magyar Nagydíj létét veszélyezteti.

Pénzcentrum | 2006. február 16. 09:09

Ingyenesen is bejuthatsz a Forma 1-re

Az idén már az F1-es Magyar Nagydíjra is érvényes lesz az üdülési csekk. A Hungaroring Rt. reményei szerint ezzel emelkedhet a magyar nézők száma a hazai futamon.