4 °C Budapest

70 milliós állami támogatás Palik cégének

2009. augusztus 19. 09:32

Mintegy 70 nmillió forint állami támogatás juthatott a Budapesti Honvéd Sport Egyesületen keresztül ahhoz a tereprali szakosztályhoz, amelyet egy Palik László által alapított cég készít fel a versenyekre.

A Honvéd Dream Team nevű terepralicsapatot még tavaly hozták létre, 2009 januárjában pedig önálló szakosztályként építették be a BHSE sportközösségeibe.

A hivatalos közlések szerint erre azért volt szükség, hogy új egyesület alapítása nélkül is szerepelhessenek a sportversenyeken. A csapat támogatását ezek után úgy oldották meg, hogy a pénzt nem közvetlenül a terepralisok kapták, hanem a BHSE költségvetését emelték meg kilencvenmillió forintról 160 millióra.

Míg a honvéd sportegyesület tizenegy eddig is működő szakosztályának az elmúlt években kevesebb mint százmillió jutott a Honvédelmi Minisztérium költségvetéséből, addig a Palik által edzett Honvéd Dream Teamre mindössze húszmillióval költenek kevesebbet - értesült a Magyar Nemzet.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 5. hétfő
Vilma
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?