19 °C Budapest

A Budai Várba költözik a száguldó cirkusz

2009. június 16. 13:32

Július 23. és 26. között a Hungaroring Fest keretein belül a Forma-1 szerelmeseié lesz a pálya. A nyitó nap estéjén rendezik meg a Red Bull Street Parade futamát: Sebastian Vettel (Red Bull Racing) és Palik László valódi Forma-1-es versenyautókkal száguldozik majd a Palota úton. Eközben Besenyei Péter magyar műrepülő világbajnok a levegőben veszi ki a részét az izgalmakból. Természetesen a szervezők nem csak a "megszállottakra" gondoltak, igazi kikapcsolódás vár a család összes tagjára!

Csütörtökön este a Red Bull Street Parade korbácsolja fel a hangulatot. A tervek szerint két Forma-1-es járgánnyal Sebastian Vettel, a Red Bull Racing nagy reménységű pilótája és Palik László rendez látványos bemutatót. Lesznek oldtimer csodák, rally autók, és a Ferrari Challange néhány kiemelt képviselője is közelről körbejárható. A tervek szerint Talmácsi Gábor motorját is kiállítják az eseményen.

Bemutatkozik a Need For Speed SHIFT 2009. Magyarországon most először lehet kipróbálni a legújabb autós játékot, még a boltok polcaira is csak szeptemberben kerül a program. A Boxutcában 20, ingyenesen használható szimulátort állítanak fel, ezeken kicsik és nagyok is próbára tehetik ügyességüket. Esténként a nap legjobbjai értékes ajándékokért mérhetik össze tudásukat, küzdelmüket egy, a Nagyszínpadon felállított 25 négyzetméteres LED falon követhetik az érdeklődők.

Izgalmas látnivalók. Vendégeink elmerülhetnek a "Magyar feltalálók utcájának" kincsei között, megcsodálhatják a magyar kézműves remekműveket, így például a Herendi porcelán termékeit, megkóstolhatják a magyar gasztronómia csodáit, a finom ételek mellé fantasztikus magyar borokat és pálinkákat kortyolgathatnak.

Esti programok: Csütörtökön este a Presidance társulat előadását nézhetik meg az érdeklődők, szombaton este pedig a 100 Tagú Cigányzenekar szórakoztatja a nagyérdeműt. Több színpad izgalmas és látványos műsorai közül válogathatnak a látogatók. Vasárnap este a Pink Floyd Tribute zenekar kápráztatja el azokat, akik nem bánják, ha hétfőn kicsit nehezebben kelnek fel.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A Lyoness Hungaroring Fest az első olyan kezdeményezés, amely ötvözni szeretné a magyar kultúrát és a Forma-1 szellemét. Így nem csak a hazai közönség, hanem a külföldi látogatók is olyan élményhez juthatnak, amelyekben eddig nem volt részük.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem