8 °C Budapest

Családi vállalkozások, pályázzatok!

2009. július 20. 13:32

Esettanulmány-pályázatot írt ki családi vállalkozások számára a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány. A díjak a családi vállalkozások életéből annyira hiányzó pihenést célozzák.

Az immár harmadik alkalommal meghirdetett esettanulmány-pályázatra családi vállalkozások tulajdonosai, vezetői pályázhatnak. Az értékelésnél többletpontot kapnak azok a szervezetek, amelyeknél a vállalkozást már a második generáció vezeti, vagy két generáció dolgozik együtt.

A pályázók feladata a saját vállalkozás történetének, jelenlegi működésének és jövőbeni terveinek feldolgozása esettanulmány formájában. Be kell mutatniuk a vállalkozás történetét, alapvető jellemzőit, tevékenységét, működését, ugyanakkor ki kell térniuk a vállalkozás életében jelentkező problémákra, esetleges pénzügyi nehézségeire is.

A pályamunkákat a szervezők 15-20 oldalas dokumentumként várják. A beküldési határidő: 2009. augusztus 17.

A díjak a családi vállalkozások életéből annyira hiányzó pihenést célozzák: fődíjként, két személy részére hétvégi két napos, félpanziós ellátást ajánlott fel a Krutzler családi vállalkozás (Heiligenbrunn), és a büki Radisson Bird Spa Hotel.

Bővebb információk a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány honlapján találhatók.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 24. szerda
György
17. hét
Április 24.
A rendőrség napja
Április 24.
Zajvédelmi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem