Családi vállalkozások, pályázzatok!

2009. július 20. 13:32

Esettanulmány-pályázatot írt ki családi vállalkozások számára a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány. A díjak a családi vállalkozások életéből annyira hiányzó pihenést célozzák.

Az immár harmadik alkalommal meghirdetett esettanulmány-pályázatra családi vállalkozások tulajdonosai, vezetői pályázhatnak. Az értékelésnél többletpontot kapnak azok a szervezetek, amelyeknél a vállalkozást már a második generáció vezeti, vagy két generáció dolgozik együtt.

A pályázók feladata a saját vállalkozás történetének, jelenlegi működésének és jövőbeni terveinek feldolgozása esettanulmány formájában. Be kell mutatniuk a vállalkozás történetét, alapvető jellemzőit, tevékenységét, működését, ugyanakkor ki kell térniuk a vállalkozás életében jelentkező problémákra, esetleges pénzügyi nehézségeire is.

A pályamunkákat a szervezők 15-20 oldalas dokumentumként várják. A beküldési határidő: 2009. augusztus 17.

A díjak a családi vállalkozások életéből annyira hiányzó pihenést célozzák: fődíjként, két személy részére hétvégi két napos, félpanziós ellátást ajánlott fel a Krutzler családi vállalkozás (Heiligenbrunn), és a büki Radisson Bird Spa Hotel.

Bővebb információk a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány honlapján találhatók.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 20. hétfő
Friderika
38. hét
Szeptember 20.
A gyermekek világnapja
Szeptember 20.
Biztosítási világnap
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?