4 °C Budapest

Sorra nyílnak az új áruházak! Miskolcon is lesz Electro World

Pénzcentrum
2009. július 9. 08:32

A válság nem vetette vissza az üzletnyitási hajlandóságot - derül ki a kereskedők hálózatfejlesztési terveiből. Amelyik piaci szereplő tud, fejleszt.

A Népszabadság körkérdéséből kiderül: a Tesco az előző évekhez hasonlóan az idén is két számjegyű bővítést tervez, a válság miatt nem módosítottak az idei hálózatfejlesztési terveiken. Egyre nagyobb szerepet kapnak az elsősorban a városközpontokban található, kis alapterületű Express-áruházaik.

Hasonló irányba mozdult a Spar is. Bár az elsődleges cél a tavaly átvett Plus hálózat Spar-köntösbe öltöztetése ugyanakkor a vállalat több szuper-, illetve hipermarketet, és mellettük kisebb City Spart is nyit idén.

A keresletcsökkenést leginkább megsínylő elektronikai kereskedelmi láncok is fejlesztenek. Az Electro World dinamikus fejlesztési tervekkel állt elő, így az idén két új áruházukat nyitják meg - Budapesten és Miskolcon -, majd innentől évente 3-4 új üzletnyitást terveznek. A forgalmi adatai alapján jelenleg piacvezetőnek tudott Media Markt is újabb üzleteket tervez.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 27. vasárnap
Virgil
47. hét
November 27.
Advent (1.)
November 27.
Nemzetközi Aura nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
Private Investor Day 2022/2.
Vegyen részt INGYENESEN a PID2022 kóddal!
EZT OLVASTAD MÁR?