Gazdaságos nyaralás: elindult a Tesco Travel!

Pénzcentrum
2009. július 8. 13:32

Tesco Travel néven indította el a Tesco-Global Áruházak Zrt. új szolgáltatását. Az utazási ajánlatok értékesítése a TSC Kft-n keresztül, olyan szerződéses partnerek segítségével történik, mint a Best Reisen, a Budavár Tours, a Car-Tour, a Karya Tour, és a Neckermann.

Június második felétől új szolgáltatással várja vásárlóit a legnagyobb hazai hipermarketlánc: az online igénybe vehető szolgáltatás elérhető a www.tescoszolgaltatasok.hu utazás menüjéből, vagy a www.tescotravel.hu címen. A Tesco-Global Áruházak Zrt. utazási partnere a TSC Kft., amely a piacon szereplő utazási irodák jelentős részének útajánlatát gyűjti egy csokorba, ily módon kínálva széles választékot az utazni vágyóknak. Mindezzel a legjobb ajánlatokhoz juthatnak hozzá az érdeklődők, már idén nyáron is - írja az MTI.

A Tesco Travel utazási ajánlatai olyan neves partnerirodák révén érhetőek el, mint a Best Reisen, a Budavár Tours, a Car-Tour, a Karya Tour és a Neckermann. A legjobb ajánlatok nem csak az interneten böngészhetők, hanem a havonta 20 hipermarketben megjelenő utazási katalógusokban is. A Tesco Travel Utazási Ajánlatok katalógusában Ciprus, Bulgária, Görögország és Törökország mellett ausztriai úti célok ígérkeznek az idei nyár slágereinek.

Az utazásokat online, valamint egy 24 órán keresztül elérhető call center segítségével lehet lefoglalni. A fizetés átutalással vagy banki befizetéssel történhet. Az úti célt illetően bizonytalan ügyfelek ezen kívül számíthatnak a szakértők tanácsára is, hiszen néhány ismérv alapján (az utazásra szánt összeg, utasok száma, kategória és a körülbelüli cél) a Tesco Travel munkatársai személyre szabott ajánlatot készítenek.

A virtuális ügyintézés mellett a debreceni áruházban megnyílt az eladótérben az első Tesco Travel pult, melynél személyesen lehet majd érdeklődni és utazásokat foglalni. Ezt a pultot a tervek szerint továbbiak követik majd a Tesco hipermarketekben.

Nagyon ígéretesek az első hetek tapasztalatai, a vártnál is többen érdeklődnek nálunk a kedvező áron elérhető utazások iránt.

Örülünk, hogy újabb praktikus lehetőséggel tudtuk bővíteni a nálunk elérhető szolgáltatások körét. Akinek kevés az ideje, de szeretne tájékozódni a legjobb utazási ajánlatokról, az most remek áttekintést kap tőlünk. Bízunk benne, hogy minél több embernek segítünk majd abban, hogy megtalálja a számára ideális utazást, a lehető legkedvezőbb áron", mondta Hackl Mónika, a Tesco kommunikációs vezetője.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 3. szombat
Ferenc, Olívia
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?