13 °C Budapest

Gazdaságos nyaralás: elindult a Tesco Travel!

Pénzcentrum
2009. július 8. 13:32

Tesco Travel néven indította el a Tesco-Global Áruházak Zrt. új szolgáltatását. Az utazási ajánlatok értékesítése a TSC Kft-n keresztül, olyan szerződéses partnerek segítségével történik, mint a Best Reisen, a Budavár Tours, a Car-Tour, a Karya Tour, és a Neckermann.

Június második felétől új szolgáltatással várja vásárlóit a legnagyobb hazai hipermarketlánc: az online igénybe vehető szolgáltatás elérhető a www.tescoszolgaltatasok.hu utazás menüjéből, vagy a www.tescotravel.hu címen. A Tesco-Global Áruházak Zrt. utazási partnere a TSC Kft., amely a piacon szereplő utazási irodák jelentős részének útajánlatát gyűjti egy csokorba, ily módon kínálva széles választékot az utazni vágyóknak. Mindezzel a legjobb ajánlatokhoz juthatnak hozzá az érdeklődők, már idén nyáron is - írja az MTI.

A Tesco Travel utazási ajánlatai olyan neves partnerirodák révén érhetőek el, mint a Best Reisen, a Budavár Tours, a Car-Tour, a Karya Tour és a Neckermann. A legjobb ajánlatok nem csak az interneten böngészhetők, hanem a havonta 20 hipermarketben megjelenő utazási katalógusokban is. A Tesco Travel Utazási Ajánlatok katalógusában Ciprus, Bulgária, Görögország és Törökország mellett ausztriai úti célok ígérkeznek az idei nyár slágereinek.

Az utazásokat online, valamint egy 24 órán keresztül elérhető call center segítségével lehet lefoglalni. A fizetés átutalással vagy banki befizetéssel történhet. Az úti célt illetően bizonytalan ügyfelek ezen kívül számíthatnak a szakértők tanácsára is, hiszen néhány ismérv alapján (az utazásra szánt összeg, utasok száma, kategória és a körülbelüli cél) a Tesco Travel munkatársai személyre szabott ajánlatot készítenek.

A virtuális ügyintézés mellett a debreceni áruházban megnyílt az eladótérben az első Tesco Travel pult, melynél személyesen lehet majd érdeklődni és utazásokat foglalni. Ezt a pultot a tervek szerint továbbiak követik majd a Tesco hipermarketekben.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nagyon ígéretesek az első hetek tapasztalatai, a vártnál is többen érdeklődnek nálunk a kedvező áron elérhető utazások iránt.

Örülünk, hogy újabb praktikus lehetőséggel tudtuk bővíteni a nálunk elérhető szolgáltatások körét. Akinek kevés az ideje, de szeretne tájékozódni a legjobb utazási ajánlatokról, az most remek áttekintést kap tőlünk. Bízunk benne, hogy minél több embernek segítünk majd abban, hogy megtalálja a számára ideális utazást, a lehető legkedvezőbb áron", mondta Hackl Mónika, a Tesco kommunikációs vezetője.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm