10 °C Budapest

Stadler: "Engem nem lehet leírni!" - képek

2009. július 8. 09:32

Közel másfél évtizede annak, hogy az akasztói pusztában a juhászból lett milliárdos Stadler József megvalósította álmát és egy stadiont épített. A korábbi elsőosztályú derbik otthona jelenleg állami tulajdonban van (mivel elvették a vállalkozótól adócsalás miatt), kapuját vastag lánc és ökölnyi lakat őrzi. Stadler azonban nem adta fel, a szabadulását követően talpra állt és egy ruhakereskedést üzemeltet. Hazai és nemzetközi sportmárkává szeretné tenni a nevét, lehet, hogy egy újabb stadiont is épít?

Az akasztói stadiont 340 millió forintért árulja a vagyonkezelő, a volt tulajdonost a sírás kerülgeti amikor arra jár és meglátja, hogy a létesítményt megeszi a rozsda, a pályát pedig felveri a gaz. Stadler a mai napig imádja a focit, de jelenleg nincs benne egyik klubban sem, inkább sportszerekkel támogatja a megyei szövetséget.

Stadler József (Forrás: Magyar Hírlap)

Korábban felmerült, hogy beszáll a dunaújvárosi fociba és megveszi a stadiont is (ott építette volna fel ruházati áruházát), de állítólag nem kértek a segítségéből, a városban egyébként azóta megszűnt a labdarúgás.

Így festett a stadion 2007-ben (Forrás: magyarfutball.hu)

Az üresen álló stadiont hasznosíthatta volna a labdarúgó szövetség is, rendezhették volna ott a kupadöntőt, vagy edzőtáborként is használhatták volna a csapatok. Ma már az enyészeté a stadion, futballra alkalmatlan a pálya. A vállalkozó nem tett le arról, hogy a Stadler név visszatérjen a magyar sportba, elmondása szerint még arról sem mondott le, hogy valahol egy újabb stadiont építsen.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Óriásit húzott a magyar Kickstarter: ilyen lehetőség kevés alkalommal lesz 2024-ben, most bárki élhet vele

Ahogy Jeff Bezos, az Amazon alapítója híres mondása is szól: "A márkád az, amit az emberek mondanak rólad, amikor nem vagy ott.”

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. február 24. szombat
Szökõnap
8. hét
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem