Stadler: "Engem nem lehet leírni!" - képek

2009. július 8. 09:32

Közel másfél évtizede annak, hogy az akasztói pusztában a juhászból lett milliárdos Stadler József megvalósította álmát és egy stadiont épített. A korábbi elsőosztályú derbik otthona jelenleg állami tulajdonban van (mivel elvették a vállalkozótól adócsalás miatt), kapuját vastag lánc és ökölnyi lakat őrzi. Stadler azonban nem adta fel, a szabadulását követően talpra állt és egy ruhakereskedést üzemeltet. Hazai és nemzetközi sportmárkává szeretné tenni a nevét, lehet, hogy egy újabb stadiont is épít?

Az akasztói stadiont 340 millió forintért árulja a vagyonkezelő, a volt tulajdonost a sírás kerülgeti amikor arra jár és meglátja, hogy a létesítményt megeszi a rozsda, a pályát pedig felveri a gaz. Stadler a mai napig imádja a focit, de jelenleg nincs benne egyik klubban sem, inkább sportszerekkel támogatja a megyei szövetséget.

Stadler József (Forrás: Magyar Hírlap)

Korábban felmerült, hogy beszáll a dunaújvárosi fociba és megveszi a stadiont is (ott építette volna fel ruházati áruházát), de állítólag nem kértek a segítségéből, a városban egyébként azóta megszűnt a labdarúgás.

Így festett a stadion 2007-ben (Forrás: magyarfutball.hu)

Az üresen álló stadiont hasznosíthatta volna a labdarúgó szövetség is, rendezhették volna ott a kupadöntőt, vagy edzőtáborként is használhatták volna a csapatok. Ma már az enyészeté a stadion, futballra alkalmatlan a pálya. A vállalkozó nem tett le arról, hogy a Stadler név visszatérjen a magyar sportba, elmondása szerint még arról sem mondott le, hogy valahol egy újabb stadiont építsen.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 3. szombat
Ferenc, Olívia
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?