0 °C Budapest

Keresik a cégek a forgóeszközhitelt

2009. június 25. 09:02

Február közepe óta érhető el a 140 milliárdos keretet biztosító és akár 200 millió forint összegben is igényelhető Új Magyarország forgóeszközhitelt, a konstrukció eddigi eredményeit a Raiffeisen Bank területi vezetője sikeresnek értékelte.

"Jelentős az érdeklődés a konstrukció iránt" - foglalta össze az elmúlt majd négy hónap tapasztalatait Laincsek János, a Raiffeisen Bank kisvállalati területének vezetője.

Jól megfigyelhető az a tendencia, hogy a vállalkozások a beruházásaik megvalósításával kivárnak, és inkább forgóeszköz-finanszírozásra keresnek használható, kedvező kamatozású termékeket.

A hitelkonstrukció jelenlegi feltételrendszerének leginkább a termelő-gyártó tevékenységet végzők felelnek meg, mivel döntően nekik vannak forgóeszközeik - tette hozzá Laincsek.

Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 5. kedd
Vilma
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm