29 °C Budapest

Elképesztő videó: operaelőadás az IKEA-ban

2009. június 7. 08:02

Különös élményben lehet része azoknak, akik ezekben a napokban egy londoni IKEA-áruházban vásárolnak. A lakberendezési szaküzletben ugyanis operabemutatót tartanak.

A különleges műsorban négy operaénekes, egy csellista, egy zongorista, egy harmonikás és négy ütős lép fel. A zenészek nem csak hagyományos hangszereken, hanem az áruház kínálatában található lakberendezési tárgyakkal, konyhai eszközökkel generált hangokkal, ritmusokkal prezentálják a hangversenyt.

Az operaénekes "hagyományos" háziasszonynak öltözött, míg a kísérőtáncosok az IKEA sárga- kék egyenruhájában mutatják be produkciójukat.

A londoni Wembley IKEA-áruház előadása este fél 8-tól várja az operarajongókat, a darab június 9-én és 10-én még megtekinthető.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A "Flatpack", azaz "Lapos csomagolás" című előadás művészeit az IKEA vezetősége invitálta az áruházba. A produkció segítségével mély filozófiai kérdésekre keresik a választ: "Miért hívják a könyvespolcomat Billy-nek?" vagy "Milyen a harmonikus otthon?", sőt, azon is eltöprenghetünk, hogy vajon mit gondolnak rólunk a saját bútoraink?

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 16. csütörtök
Edit
37. hét
Szeptember 16.
Az ózon világnapja
Szeptember 16.
A hangzáskultúra napja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?