14 °C Budapest

Elképesztő videó: operaelőadás az IKEA-ban

2009. június 7. 08:02

Különös élményben lehet része azoknak, akik ezekben a napokban egy londoni IKEA-áruházban vásárolnak. A lakberendezési szaküzletben ugyanis operabemutatót tartanak.

A különleges műsorban négy operaénekes, egy csellista, egy zongorista, egy harmonikás és négy ütős lép fel. A zenészek nem csak hagyományos hangszereken, hanem az áruház kínálatában található lakberendezési tárgyakkal, konyhai eszközökkel generált hangokkal, ritmusokkal prezentálják a hangversenyt.

Az operaénekes "hagyományos" háziasszonynak öltözött, míg a kísérőtáncosok az IKEA sárga- kék egyenruhájában mutatják be produkciójukat.

A londoni Wembley IKEA-áruház előadása este fél 8-tól várja az operarajongókat, a darab június 9-én és 10-én még megtekinthető.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

A "Flatpack", azaz "Lapos csomagolás" című előadás művészeit az IKEA vezetősége invitálta az áruházba. A produkció segítségével mély filozófiai kérdésekre keresik a választ: "Miért hívják a könyvespolcomat Billy-nek?" vagy "Milyen a harmonikus otthon?", sőt, azon is eltöprenghetünk, hogy vajon mit gondolnak rólunk a saját bútoraink?

Több ezer magyar szülő rontja el így a gyerekét: vigyázz, nehogy elkövesd ezt a hibát

Mi, magyarok nem vagyunk a toppon, ha pénzügyi tudatosságról van szó, pedig fontos lenne, hogy jó példával járjunk gyermekeink előtt is.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 4. kedd
Ferenc
40. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?