16 °C Budapest

Feketelistán az Árkád

2009. április 17. 17:00

Feketelistára tette a győri Árkádot a Magyar Természetvédők Szövetsége, mondván, az Európai Beruházási Bank által is támogatott nagybevásárló-központ zajos és túlzottan megterheli az amúgy is túlterhelt várost -írja a kisalfold.hu.

Hét magyarországi projekt szerepel a Föld Barátai Európa és a Közép-Kelet-Európai Bankfigyelő Hálózat, összesen 55, uniós forrásból megvalósuló, közép-kelet-európai nagyberuházását tartalmazó "feketelistáján" - közölte csütörtökön a Magyar Természetvédők Szövetsége.

A környezetvédők problémája a győri Árkáddal, hogy hangos és túlterheli a várost. Az áruházhoz kapcsolódó forgalom szerintük igen nagy mértékben növeli a zajt, a légszennyezettséget.

Hegyi Ferenc, az Árkád Üzletközpont centermenedzsere határozottan cáfolta, hogy az Árkád bármilyen feketelistára kívánkozna. "Naponta harmincötezer autó vonul el mellettünk: ezeknek semmi köze az Árkádhoz. Nem értem, miről beszélünk egyáltalán, de abban biztos vagyok, hogy akik listára tették az Árkádot, egészen bizonyosan nincsenek tisztában a számokkal" -mondta.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 3. hétfő
Helga
40. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?