17 °C Budapest

Elképesztő! A 39 éves szűz lett a hétvége vállalkozója!

Pénzcentrum
2009. március 30. 14:00

Egy hete még nem sokan tudhatták sem Magyarországon, sem a világ számos országban, hogy a Virgin (Szűz) nevű cég egyáltalán a világon van, a hétvége során azonban sokan megismerkedhettek ezzel a névvel.

A tulajdonos Richard Branson remek üzleti érzékről tanúbizonyságot téve még pénteken írt alá egy szponzorszerződést a Brawn GP-vel, amely a hétvége folyamán kettős győzelmet aratott a száguldó cirkusz idénynyitó futamán.


Richard Branson (Forrás: virgin.com)

A sikeres hétvége után a Virgin-csoport tulajdonosa a támogatás elmélyítését fontolgatja, azt sem tartja kizártnak, hogy a csapat a későbbiekben felveszi a Virgin nevet. A milliárdos a nagydíj előtt az utolsó szalmaszálat megragadva kötött támogatói szerződést a Brawn csapattal, melynek keretében futamonként negyedmillió dollárral támogatja az istállót.

A támogatás a sikerek hatására tovább emelkedhet, de Branson a tulajdonrész vásárlását sem vetette még el (korábban ő is kopogtatott a Hondánál, de valljuk be azért hozzáértőbb kezekbe került a csapat). Két hónapja még az is kétséges volt, hogy a csapat egyáltalán ott lesz az évadnyitón, most pedig kettős győzelmet ünnepelhetnek.

A Virgin cég igen tiszteletreméltó üzleti sikereket ért az elmúlt 39 évben. A brit felnőtt lakosság körében végzett felmérések szerint bámulatos, amit Branson csapata az elmúlt évtizedekben véghezvitt. A Virgint 20 évesen 1970-ben alapította Branson, a lemezárusító sufnicég előbb saját stúdiót nyitott, majd néhány év elteltével már a legnagyobb lemezcégek között emlegették a nevét.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Branson olyan nevekkel és zenekarokkal dolgozott együtt, mint Mike Oldfield, a Sex Pistols, a Culture Club vagy a Rolling Stones. A birodalom jelenleg a világ 30 országában van jelen és rendkívül szerteágazó tevékenységet folytat. A szolgáltatásokat kényelmi és luxusajánlatokkal bővítették, de működnek a médiában, a távközlésben, az utaztatásban (ide tartoznak a 12 kilométeres magasságban kínált földkörüli utak is), foglalkoznak pénzügyi és egészségügyi tevékenységekkel, valamint szerepet vállalnak a környezetvédelemben is.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. szeptember 29. csütörtök
Mihály
39. hét
Szeptember 29.
Nemzetközi kávé nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?