3 °C Budapest

Schumacher "agya" lehet a Honda megmentője!

Pénzcentrum
2009. március 5. 14:00

A Honda megdöbbentette a Forma-1 rajongók táborát, amikor decemberben bejelentette, hogy kiszáll a száguldó cirkuszból. A gyártó és a lehetséges vásárlók hónapokon át tartó tárgyalássorozata nem járt sikerrel, végül nagy valószínűséggel házon belülről kerül ki a megmentő.


Ross Brawn (Forrás: Honda)

Értesüléseink szerint a korábbi Ferrari csapatfőnök, Ross Brawn kerülhet ki győztesen a csapat megvásárlásáért folytatott küzdelemből. Az erről szóló döntés 24 órán belül megszülethet, ami egyben több száz a Forma-1-es fejlesztéseken dolgozó munkatárs állásának megmentését is jelentheti.

A tervek szerint a csapat nevet vált - az új név egyelőre még nem ismert - és rövidesen bemutatják a 2009-es autót is. Egy teljes szezon költségvetése a korábbi évek tapasztalatai alapján meghaladhatja a 200 millió dollárt, ezért sürgősen szponzorokat kell szerezni. A csapat két versenyzője Jenson Button és Rubens Barrichello reménykedik, hogy versenyképes lesz az autójuk és ott lehetnek a rövidesen kezdődő teszteken.

A gazdasági válság következményeit a BMW, a Toyota és a Mercedes is megérezték, mindhárom gyártóra óriási súllyal nehezedik a Forma-1-es csapatuk működtetése.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

NAPTÁR
Tovább
2023. február 7. kedd
Tódor, Rómeó
6. hét
Február 7.
A házasság hete
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?