11 °C Budapest

Nyithat a budapesti fapados hotel: miniszobák hiperolcsón

Pénzcentrum
2007. augusztus 9. 08:06

A tervek szerint október 1-jén fogadja első vendégeit a franchise rendszerben működő első magyar easyhotel a főváros VI. Kerületében - írja a Napi.

Az ingatlan átalakítására egy korábbi bejelentés szerint 200-210 millió forintot költöttek, ezen bankkölcsön által fedezett összeg mellett azonban a vételárat nem közölték.

Az épületben 60 szoba került kialakításra, melyek már a kezdetektől 60-65%-os foglaltsággal üzemelhetnek, így a beruházás az iparágban megszokott 10 éven belül megtérülhet. Az easyGroup központi foglalási rendszerében már most értékesítik a budapesti szobákat és októberre már történtek is foglalások.

A lakosztályok mindössze 10-12 négyzetméteresek, mely alapterületen egy franciaágyas helyiség és egy fürdő található. A budapesti szállodában rendhagyó módon vannak 14-16 négyzetméteres lakosztályok is.

A kis, praktikus tér miatt alacsony költséggel lehet üzemeltetni a szállodát. A budapesti egységben 29 eurótól indulnak az árak és itt is a mielőbbi foglalással lehet a legjobban járni. A minimális árért cserébe ketten is igénybe vehetik a szobát. A szálloda mindössze 6 alkalmazottal működik majd.

Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?