Nyithat a budapesti fapados hotel: miniszobák hiperolcsón

Pénzcentrum
2007. augusztus 9. 08:06

A tervek szerint október 1-jén fogadja első vendégeit a franchise rendszerben működő első magyar easyhotel a főváros VI. Kerületében - írja a Napi.

Az ingatlan átalakítására egy korábbi bejelentés szerint 200-210 millió forintot költöttek, ezen bankkölcsön által fedezett összeg mellett azonban a vételárat nem közölték.

Az épületben 60 szoba került kialakításra, melyek már a kezdetektől 60-65%-os foglaltsággal üzemelhetnek, így a beruházás az iparágban megszokott 10 éven belül megtérülhet. Az easyGroup központi foglalási rendszerében már most értékesítik a budapesti szobákat és októberre már történtek is foglalások.

A lakosztályok mindössze 10-12 négyzetméteresek, mely alapterületen egy franciaágyas helyiség és egy fürdő található. A budapesti szállodában rendhagyó módon vannak 14-16 négyzetméteres lakosztályok is.

A kis, praktikus tér miatt alacsony költséggel lehet üzemeltetni a szállodát. A budapesti egységben 29 eurótól indulnak az árak és itt is a mielőbbi foglalással lehet a legjobban járni. A minimális árért cserébe ketten is igénybe vehetik a szobát. A szálloda mindössze 6 alkalmazottal működik majd.

Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 2. szombat
Melinda, Vivien
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm