16 °C Budapest

Még több helyen lehet Széchenyi Kártyát igényelni

Pénzcentrum
2007. április 27. 09:30

Krisán László, a KA-VOSZ Zrt. vezérigazgatója elmondta, a közelmúltban az Inter-Európa Bank (IEB) is csatlakozott a Széchenyi Kártya- konstrukcióhoz, így hatra nőtt a választható hitelintézetek száma.

Így már több mint 1400 helyen lehet majd a kártyával kapcsolatos banki ügyeket intézni. Az igényléseket a VOSZ-, a kamarai és a KA-VOSZ irodákban kell benyújtani, a VOSZ-pontokkal együtt erre országosan 177 helyen van lehetőség - írja a Világgazdaság.

A konstrukció népszerűségét jelzi, hogy a 2002. augusztusi indulás óta a kihelyezések értéke meghaladta a 350 milliárd forintot, az eddigi működés során háromszor emelték meg a maximálisan igényelhető hitelösszeget.

Az IEB egyébként egyéb szolgáltatásokat is kínál a kkv-k számára, ilyenek például az idei évben bevezett új számlavezetési csomagok. Elsőként lépett be a hitelintézet az elektronikus kereskedelmet támogatók körébe is az eCommerce szolgáltatás bevezetésével. Ezen kívül a bank stratégiai szövetségre lépett a Magyar Pályázatkészítő Irodával is, így egyszerre tudja biztosítani a komplex pályázatírási szolgáltatást, és az azokhoz nélkülözhetetlen banki szolgáltatásokat.

A tapasztalatok alapján egyébként igen fontos, hogy a Széchenyi Kártya rendeltetésszerű használata nagymértékben befolyásolhatja a vállalkozás hitelképességének megítélését. Tisztában kell lenni a hitelkeret-felhasználási szabályokkal, az felhasználással kapcsolatos korlátozó rendelkezésekkel is.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem