27 °C Budapest

Még több helyen lehet Széchenyi Kártyát igényelni

Pénzcentrum
2007. április 27. 09:30

Krisán László, a KA-VOSZ Zrt. vezérigazgatója elmondta, a közelmúltban az Inter-Európa Bank (IEB) is csatlakozott a Széchenyi Kártya- konstrukcióhoz, így hatra nőtt a választható hitelintézetek száma.

Így már több mint 1400 helyen lehet majd a kártyával kapcsolatos banki ügyeket intézni. Az igényléseket a VOSZ-, a kamarai és a KA-VOSZ irodákban kell benyújtani, a VOSZ-pontokkal együtt erre országosan 177 helyen van lehetőség - írja a Világgazdaság.

A konstrukció népszerűségét jelzi, hogy a 2002. augusztusi indulás óta a kihelyezések értéke meghaladta a 350 milliárd forintot, az eddigi működés során háromszor emelték meg a maximálisan igényelhető hitelösszeget.

Az IEB egyébként egyéb szolgáltatásokat is kínál a kkv-k számára, ilyenek például az idei évben bevezett új számlavezetési csomagok. Elsőként lépett be a hitelintézet az elektronikus kereskedelmet támogatók körébe is az eCommerce szolgáltatás bevezetésével. Ezen kívül a bank stratégiai szövetségre lépett a Magyar Pályázatkészítő Irodával is, így egyszerre tudja biztosítani a komplex pályázatírási szolgáltatást, és az azokhoz nélkülözhetetlen banki szolgáltatásokat.

A tapasztalatok alapján egyébként igen fontos, hogy a Széchenyi Kártya rendeltetésszerű használata nagymértékben befolyásolhatja a vállalkozás hitelképességének megítélését. Tisztában kell lenni a hitelkeret-felhasználási szabályokkal, az felhasználással kapcsolatos korlátozó rendelkezésekkel is.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

NAPTÁR
Tovább
2022. május 25. szerda
Orbán
21. hét
Május 25.
Törülközőnap
Május 25.
Afrika napja
Május 25.
A Kihívás Napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?