2020. július 12. vasárnap Izabella, Dalma

Nagyon nehéz helyzetbe kerültek a balatoni vendéglátók: oda a szezon?


A COVID-19 vírus Magyarországi megjelenése nagyon nagy hatással van sok egyéb mellett a turizmusunkra is. Ezáltal a Balaton turizmusára is.

Az idei évben ugyanis előreláthatólag üresen maradnak az éttermek, vendéglők, szállodák, apartmanok a tó partján. A HelloVidéknek Hoffmann Henrik, a Balatoni Turizmus Szövetség elnöke beszélt a jelen állapotokról és a lehetséges megoldásokról.

Nehéz bármit is tervezni, hogy nem tudjuk pontosan, hogy mikor lesz ennek vége, és mikor fognak ezek a vészhelyzeti korlátozások megszűnni. Én azt gondolom, hogy az emberek utazási kedve az nem múlt el. Ugye a Balaton főleg belföldön erős - négy vendégből három belföldi. Nagyon sokáig leszünk bezárva, így a korlátozások feloldásával ez az utazási kedv hamar visszatérhet 

- fogalmazott a Balatoni Turizmus Szövetség elnöke.

Ha érdekel a teljes cikk, a HelloVidék.hu-n elolvashatod. KATT!

Címlapkép: Getty Images

KIHÚZNA A BAJBÓL 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk