Hatalmas füst Budapest belvárosában: feketébe borult az ég + fotók

2019. szeptember 12. 16:35

Hatalmas a füst Budapest XIII. kerülete felett. A katasztrófavédelem szerint egy ház tetőszerkezete ég, nagy erőkkel vonultak a helyszínre - mondtál el a Pénzcentrum kérdésére.

Lángokban áll egy ház tetőszerkezete a XIII. kerületi Gidófalvy Lajos utcában - még kilométerekről is látni a sűrű, fekete füstöt. A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság a Pénzcentrum kérdésére elmondta, hogy a tűzoltók nagy erőkkel vonultak ki a helyszínre, több sugárral is oltják a lángokat.

Kimentették a közelben álló toronydaru kezelőjét is! FRISS INFÓK ITT!

Füst a Margit-hídról.

Közben kaptunk új információkat az esetről: ebben a cikkben találod őket!

Füst a Margit-hídról.

A beruházó az alábbi állásfoglalást juttatta el az esettel kapcsolatban a Pénzcentrumnak:

A cordia young city 2 ütemén d-épületéne a felső szintjén a szigetelési munkák közben gyulladt ki a szigetelő anyag, egyelőre nem tudni személyi sérülésről.

Később a az építkezés generálkivitelezője, a Pedrano Construction ügyvezető igazgatója is megszólalt. Csikós Miklós a Pénzcentrumnak elmondta:

Alvállalkozóink munkatársai az angyalföldi épületegyüttes egyik tömbjén dolgoztak, a tető szigetelési munkálatai közben a tető lángra kapott, a szigetelőanyag nagy füsttel égett. Személyi sérülés nem történt, a tűz nem terjedt tovább, az eset az építkezés többi ütemére nincs kihatással. A kiérkező tűzoltók gyorsan eloltották a tüzet, a tűzszakértői vizsgálat folyik, a kárfelmérést követően azonnal megkezdjük a hibák javítását.  
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm