2020. július 4. szombat Ulrik

Érik a gigadugó az M1-esen: itt titkos út az országhatár felé


Óriási torlódás van az M1-esen, miután több helyen is megkezdték az útfelület kátyúmentesítését. Mutatjuk, hogy kerülheted el, hogy az agyadra menjen az álldogálás és a csigatempóban való cammogás.

Hegyeshalom felé Bicske és Tatabánya között három hosszabb szakaszon terelik át a belső sávra a járműveket a 39-es, a 46-os és 56-os km-nél, míg Budapest felé Tatabánya és Bicske között a 42-es km-nél szűkítik egy sávra a pályát burkolatjavítás miatt. Napközben mindkét irányban folyamatos a lassulás a szakaszon

- írja a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az Útinformon, ahol azt is hozzáteszik, hogy aki akar, az kerülhet az 1-es főúton, de ott is nagy a forgalom, tehát ez sem tűnik megfelelő alternatívának.

Cikkünk megjelenésekor a Google Maps-en így nézett ki az említette szakasz:


forrás: Google

A Google adatai szerint a bicskei lehajtótól a tatabányai turulszoborig a körülbelül 23 km-es utat több mint egy óra alatt lehet megtenni, ezért kerestünk egy alternatív megoldás, ami részben elkerüli az egyes utat is. Ez így néz ki:

Bicskénél kell lehajtani az M1-esről, majd Óbarok, Nagyegyháza és Szárliget érintésével haladni tovább. Ekkor visszacsatlakozunk az 1-es főútra, amelyről viszont csak Tatabányát majdnem elhagyva, a Turulmadár emlékmű után csatlakozunk vissza az autópályára. Ez az út körülbelül 25 perc, így jelentősen lerövidítjük a menetidőnket.

Borítókép forrása: Google

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk