18 °C Budapest
Rear view of young Asian female traveller entering the hotel room at the hotel. She is carrying a suitcase with a straw hat and is on summer vacation

Itt a bejelentés, amire sok nyaralást tervező magyar várt: komoly szövetséget kötöttek, ebből csak jól jöhetünk ki

2024. március 21. 14:00

Komoly együttműködést kötött egy utazási iroda és egy légitársaság: Bécsből és Budapestről már heti négy-négy járat foglalható olyan népszerű nyaralóhelyekre, mint Kréta, Ciprus vagy Bulgária.

Megállapodást kötött a TUI a Wizz Airrel portfóliójának bővítéséhez - közölte az utazási iroda. A magyar légitársaság a sikeres téli járatai után 2024 nyarán újabb járatokat indít: Bécsből és Budapestről már heti négy-négy járat foglalható olyan népszerű nyaralóhelyekre, mint Kréta, Ciprus vagy Bulgária.

A járatok által tovább bővül a Bécsből és Budapestről induló portfólió, amely még nagyobb választékot biztosít az utazóközönség számára. Amellett, hogy nyáron az Austrian Airlines heti háromszor közlekedik Bécsből a krétai Chaniába, június 30-tól ez a desztináció további két járattal is elérhetővé válik. Egy-egy további járat szombatonként a ciprusi Larnacába, vasárnaponként pedig a bulgáriai Burgaszba indul.

A meglévő törökországi és egyiptomi járatok mellett az utazási iroda vendégei nyáron hetente kétszer repülhetnek Larnacába és Heraklionba is. Az extra kényelem érdekében a utasok járatokon egy 10 kg-os kézipoggyászt és egy 20 kg-ig terjedő feladott poggyászt ingyenesen vihetnek magukkal, valamint számukra a repülőtéri check-in sem jár költséggel.

Az iroda nyári repülőprogramja Magyarországról:

  • Heti kétszer Budapest – Ciprus, Larnaca, Wizz Airrel
  • Heti kétszer Budapest – Kréta, Heraklion, Wizz Airrel
  • Heti 11 alkalommal Budapestről a törökországi Antalyába a Sun Express és a Freebird Airlines járataival
  • Hetente egyszer Debrecenből a törökországi Antalyába a Freebird Airlines járatával
  • Heti kétszer Budapest – Törökország, Izmir a Sun Express járatával
  • Heti kétszer Budapest – Egyiptom, Hurghada az Air Cairo légitársasággal
Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 27. szombat
Zita
17. hét
Április 27.
Morse nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem