14 °C Budapest
Budapest, Hungary - June 29, 2019 : Nepliget bus terminal volán volan

Óriási dobást jelentett be a Volánbusz: új fizetési lehetőség élesedik az egyik legnépszerűbb vonalon

2023. február 7. 12:03

Pilot jelleggel elsőként a Budapest–Baja vonalon közlekedő egyes járatok fedélzetén van lehetőség bankkártyás jegy- és bérletvásárlásra a Volánbusznál. A közlekedési társaság 2023. január 30-tól február 26-ig 10 autóbuszon vizsgálja a kártyás fizetést lehetővé tevő fedélzeti eszközöket.

A Volánbusz 10 darab, a Baja–Budapest vonalon közlekedő, tavaly forgalomba állított Mercedes-Benz Intouro M autóbuszon négy hétig vizsgálja pilot üzemben a bankkártyás fizetést, amely tovább növeli az új buszok szolgáltatási színvonalát. Az érintett vonalon közlekedő további járműveken egyelőre nincs lehetőség a szolgáltatás igénybevételére.

A társaság arra kéri utasait, hogy a pilot időszak alatt segítsék az autóbusz-vezetők munkáját: a jegy megváltásakor jelezzék előre bankkártyás fizetési igényüket. A pilottal kapcsolatos észrevételeket, tapasztalatokat a kartyasfizetes@volanbusz.hu elektronikus levélcímen várja a vállalat. A Volánbusz bízik abban, hogy a bankkártyás fizetési lehetőség bevezetését célzó projekt is hozzájárul ahhoz, hogy egyre többen vegyék igénybe a közösségi közlekedési eszközöket.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 30. csütörtök
Zalán
13. hét
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?