Budapest / Hungary - March 9, 2020: Wizz Air Airbus A320 HA-LPO passenger plane arrival and landing at Budapest Airport

Végre! Újraindul két népszerű járat a WizzAir-nél, ide mehetnek vele a kalandvágyó magyarok

2022. augusztus 29. 21:30

A Wizz Air közleményben jelentette be, hogy az őszi időszakban újraindítja két népszerű járatát. Az utazni vágyók így újra olyan egzotikus desztinációkra utazhatnak majd a WIZZ segítségével, mint Egyiptom egyik legnépszerűbb üdülővárosa, Hurghada, vagy Jordánia ékköve, Akaba.

A Vörös-tenger partvidékén fekvő Hurghada mindössze négy óra alatt elérhető Budapestről. A turistaparadicsom nem csupán korallzátonyaival és kristálytiszta tengerével, de búvárkodási és szafarilehetőségeivel is várja a felfedezni vágyókat. Novembertől ugyancsak elérhető lesz a Közel-Kelet egyik kiemelt úti célja: a jordániai Akaba szintén a tengerpartok kedvelőinek nyújthat életre szóló élményt.

A közlemény szerint a két népszerű útvonal így fog repülni:

  • A Budapest – Akaba járat október 3-tól kedden és szombaton jár majd, jegyek már 20 190 forinttól elérhetők;
  • A Budapest – Hurghada járat november 5-én indul, szombatomként jár majd. Jegyek itt is 20 190 forinttól érhetőek majd el.

A COVID-19 korlátozások enyhítése és a PCR-tesztre vonatkozó követelmények eltörlése a beoltott utazók számára ismét egyszerűbbé tette a légi közlekedést, ami több spontán utazási lehetőséget tesz lehetővé. A légitársaság azt javasolja, hogy az utazni vágyók mindenképpen ellenőrizzék, és szükség esetén újítsák meg a már lejárt, vagy lejárat közeli (kevesebb, mint 3 hónapig érvényes) úti okmányukat a repülőutak előtt.

Közleményükben kiemelik: azáltal, hogy a foglaláskor az utasok igénybe vehetik a társaság egyik szolgáltatását, a Wizz Air utasainak lehetőségük van arra, hogy váratlan esemény, időpont- vagy útvonalváltoztatási igény esetén átszervezhessék a foglalásukat egy másik Wizz Air-járatra. Ez a lehetőség a jelenlegi bizonytalan körülmények között is kényelmesebbé és nyugodtabbá teszi az utazások lefoglalását.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 20. szombat
Tivadar
16. hét
Április 20.
Cirkuszok világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem