The fireworks display along the Danube during the national holiday

Még egy hétig le lesz zárva fél Budapest: maradnak a tűzijáték miatti forgalomkorlátozások

2022. augusztus 22. 21:32

A rossz időjárás miatt elmaradt a hagyományos augusztus 20-ai tűzijáték, amit végül egy héttel később, augusztus 27-én, szombaton este 9-kor fognak megtartani. Emiatt a legtöbb budapesti forgalomkorlátozás megmarad még egy hétig.

Elmaradt az augusztus 20-ai tűzijáték, miután a nemzeti ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs a napközben beérkezett adatok alapján úgy döntött, hogy nem biztonságos azt megtartani. A tervek szerint az ünnepséget most szombaton fogják megtartani, emiatt pedig a legtöbb forgalomkorlátozás megmarad még egy hétig városszerte.

A kilövésekre a halasztás előtt már minden készen állt, így a kilövőállások és a tűzijátékok egy hétig még a kilövési pontokon maradnak. Ez némileg érinti Budapest közlekedését is

– mondta el az InfoRádiónak Vass Gabriella, a BKK Info csoportkoordinátora. A tájékoztatás szerint a Budai alsórakpartot megnyitják, azonban a többi korlátozás érvényben marad. Így továbbra is a Budai Várnegyed, a Dísz tér, a Szentháromság tér és a Kapisztrán tér környékének lezárására kell számítania az arra közlekedőknek.

A fentieken felül az Erzsébet hídon a Budára vezető oldalon lezárták a buszsávot és a járdákat is, valamint a Szabadság hidat is a gyalogos forgalom elől.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 1. szombat
Malvin
39. hét
Október 1.
A zene világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?