9 °C Budapest
Rákóczi Bridge (Hungarian: Rákóczi híd, formerly known as Lágymányosi híd / Lágymányosi Bridge is a bridge in Budapest, Hungary, connecting the settlements of Buda and Pest across the Danube. The construction of the steel girder bridge was started in 1992 to the plans of Tibor Sigrai.It is named after the Rákóczi family. This bridge is the southernmost, and the second newest, public bridge in the capital; it was inaugurated in 1995.

Jelentős változás élesedik a HÉV menetrendjében: hosszú szakaszon felborul a közlekedés rendje

2022. augusztus 12. 19:34

Pótlóbusz közlekedik jövő keddtől péntekig a H5-ös (szentendrei) HÉV vonalán Csillaghegy és Pomáz között - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.

Közleményük szerint ez idő alatt a HÉV két szakaszon közlekedik: a Batthyány tér és Csillaghegy, valamint Pomáz és Szentendre között. A kimaradó szakaszon közlekedik majd a H5-ös pótlóbusz Csillaghegy és Pomáz között: ez minden HÉV-megállóhely közelében megáll. A H5A pótlóbusszal Csillaghegy és Békásmegyer között lehet utazni. A H5E pótlóbusz Csillaghegy és Szentendre között jár gyorsjáratként, nem érinti Pomáz, illetve Szentistvántelep állomásokat - ismertették. Keddtől péntekig Békásmegyeren a 243-as buszra a megszokottól eltérő helyen, a 160-as busz megállójában lehet felszállni - tette hozzá a BKK.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Több ezer magyar szülő rontja el így a gyerekét: vigyázz, nehogy elkövesd ezt a hibát

Mi, magyarok nem vagyunk a toppon, ha pénzügyi tudatosságról van szó, pedig fontos lenne, hogy jó példával járjunk gyermekeink előtt is.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 5. szerda
Aurél
40. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?