Időjárás: mire számíthatunk ma? (2019.03.04)

2019. március 4. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most hétfőn (2019.03.04).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most hétfőn (2019.03.04).

36 órás előrejelzés

Hétfőn szeles, tavaszias, fátyolfelhős-napos időre készülhetünk, csapadék napközben nem várható, majd a délután második felében nyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet és estétől egyre többfelé eshet. Az élénk délnyugati szél megerősödik, nyugaton viharossá fokozódhat. Délután 14-20 fokot mérhetünk.

Kedden hidegfront vonul át felettünk. A változóan felhős idő mellett hajnalban délen és keleten, napközben elszórtan, nagyobb eséllyel a Dunántúlon és északon alakulhat ki kisebb eső, zápor. A nyugatira forduló szél feltámad, az északi megyékben helyenként viharossá fokozódik. A hajnal fagymentes lesz, délután 11-15 fok valószínű.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Hétfőn az északi tájakon a reggeli órákban néhol pára- és ködfoltok ronthatják a látási viszonyokat. Napközben a szél jelentheti a legnagyobb problémát, a déli, délnyugati áramlás erős, sokszor, főként nyugaton, viharos is lehet, így jelentősen csökkenti majd a menetstabilitást. Estétől nyugat felől egyre nagyobb területen eső várható, mely vizes, csúszós útszakaszokat eredményez. Napközben a naposabb időszakokban érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Hétfőn nem érkezik front térségünkbe. A szélre érzékenyek erős fejfájást, ingerlékenységet és nyugtalanságot tapasztalhatnak, alvási nehézségek léphetnek fel. Napközben fejfájás kínozhatja az arra hajlamosakat. A melegedésre érzékenyek körében migrén, fáradékonyság jelentkezhet és akár intenzív panaszok is felléphetnek elsősorban a Dunántúlon. A szél alacsony hő-és komfortérzetet is eredményez. Fontos a megfelelő folyadékbevitel. Az immunrendszer erősítése érdekében fogyasszunk vitaminban gazdag gyümölcsöket, zöldségeket!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Hójelentés

Havazás nem várható. A következő napok csapadéka leginkább eső, záporok formájában eshet.

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

NEKED AJÁNLJUK
Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 24. péntek
Eszter, Eliza
21. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm