1 °C Budapest

Újabb poggyászbotrány Ferihegyen: ez állhat a háttérben

2018. február 7. 10:00

A 444 újabb cikket közölt a ferihegyi poggyászfelnyitásokról. Most egy közel-keleti légitársasággal érkező utas bőröndjét nyitották fel, egy korábbi cikkük alapján viszont vizsgálat indult a reptéren.

Vasárnap hajnalban kapta meg bőröndjét a budapesti Liszt Ferenc Repülőtéren az az utas, aki a 444-nek írt levelet. Az olvasó beszámolója szerint a Qatar Airways járatával érkezett Budapestre, a landolás után 50 percet várt poggyászára, amely kinyitott cipzárral került vissza hozzá.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a lap korábbi cikke után rendkívüli ellenőrzést rendelt el Ferihegyen a poggyászfosztogatások miatt. Néhány nappal ezelőtt egy olyan januári éjszakáról tudósított a lap, amikor három, különböző helyről érkező utas csomagjából is eltűntek értékek. Az üggyel Dél-Korea budapesti nagykövetsége is foglalkozott, a csomagfosztogatásokról Facebook-posztot tettek közzé, mivel az egyik károsult koreai állampolgár volt.

A 444 azt is feltárta tegnap délutáni cikkében, hogy mi állhat a sorozatos a poggyászlopások mögött. A lap szerint a légiforgalomban résztvevő cégek árversenye és az is okolható a felmerült visszaélésekért, hogy a munkaerőhiány miatt képtelenség megfelelően szűrni a poggyászokkal kapcsolatba kerülő fizikai munkásokat.

NEKED AJÁNLJUK
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. január 27. péntek
Angelika
4. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?