18 °C Budapest
Jövőre nem emel árat a MÁV, a Volán-jegyek sem drágulnak

Jövőre nem emel árat a MÁV, a Volán-jegyek sem drágulnak

2015. november 3. 09:32

Nem kell többet fizetniük azoknak jövőre, akik a későbbiekben is a vasutat, a Volán-járatokat választják, sőt az autósoknak sem kerül többe a fizetős utak használata - írja a Világgazdaság.

A lap értesülése szerint a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) nem készíti elő és nem is tervezi kezdeményezni a közösségi közlekedési tarifák emelését. Vélhetően a nagyvárosokban is rövidesen eldől, hogy változnak-e a tömegközlekedés árai.

A fővárosban a 2015. augusztus 31-től fennálló díjszabás van érvényben. "Jövőbeni tarifaemelésről szóló döntés nincs" - válaszolta a napokban a lapnak a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) Zrt. arra a kérdésre, hogy tervezik-e a közösségi közlekedési eszközök tarifáinak emelését 2016 elején vagy az év során.

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 27. péntek
Hella
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?