Hamarosan befejezik a nagykörút felújítását

Hamarosan befejezik a nagykörút felújítását

Pénzcentrum
2015. május 8. 08:32

A nagykörúti felújítása a tervek szerint május végén fejeződik be - tudta meg a Napi gazdaság.

A Frankel Leó utca és a Török utca térségében a kanyarodó vágányok építése miatt november végéig még kisebb korlátozások lesznek a közúti forgalomban.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerint a budai fonódó villamoshálózat építése az év végén fejeződik be, a Bem rakpartot ekkor tudja ismét használni a közúti forgalom. A Frankel Leó utcán és a Bécsi úton várhatóan november végétől lehet közlekedni. A Lánchíd budai hídfőjénél lévő, az új villamosok fogadására is alkalmas alagút építési munkálatai a szerződés szerint 2016 március végéig tartanak majd. A Széll Kálmán tér felújításával várhatóan jövő tavasszal végeznek.

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 29. vasárnap
Magdolna
21. hét
Május 29.
Hősök napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 28. 19:25