17 °C Budapest
Külföldi családszabályozást népszerűsít egy magyar utazási iroda

Külföldi családszabályozást népszerűsít egy magyar utazási iroda

2015. február 5. 09:34

Európa-szerte kínál lehetőséget a nem kívánt terhesség megszakítására az Abortourism elnevezésű utazási iroda. A nonprofit vállalkozás jóvoltából a nők kiválaszthatják, hol, mennyi pénzért szeretnék elvetetni a magzatot - írja a Magyar Nemzet.

Tengerparti utazás helyett olyan városokat ajánl a honlap, ahol a nők bátran, biztonságos vagy kevésbé biztonságos körülmények között vetethetik el magzatukat. Az Abortourism Utazási Iroda honlapján találhatunk hároméjszakás kiruccanást Barcelonába 36 ezer forintért, ahol a napfény mellett recept nélkül kapható fogamzásgátló tablettát is kapunk. A moldovai Chisinauban alig 62 ezer forintért, regisztráció nélkül, kedvező áron vásárolhatjuk meg a döntéshez való jogunkat: műtétileg a 12., gyógyszerrel a 9. hétig végzik az abortuszt. Műtéti terhességmegszakítást Bukarestben is kérhetünk, 134 ezer forintért.

Egyébként itthon a terhesség 12. hetéig lehet terhességmegszakítást kérni, amit állami kórházakban végeznek el. A beavatkozás előtt két alkalommal tanácsadáson kell részt venni, amik között három napnak kell eltelnie. Ez a szabályozás egyébként összhangban áll a legtöbb európai ország szabályaival.

 

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?