0 °C Budapest

Elfolyik az X-Faktor esélyesének pénze? Minden héten fizet

Pénzcentrum
2012. december 8. 13:07

Hatalmas anyagi áldozatot hoz Oláh Gergő, hogy olykor-olykor láthassa a családját.

Az X-Faktor egyik legnagyobb esélyese már hosszú hónapok óta a Nógrád megyei településtől több, mint száz kilométerre lakik Budapesten társaival, míg neje, Niki, és gyermekei otthon maradtak. A família pénzügyi helyzete pedig nem túl rózsás, hiszen az énekes korábban közmunkából élt. Niki mégis sokszor megveszi a majd' ötezer forintba kerülő jegyeket, hogy együtt lehessenek néhány órácskára - írja a Blikk.

Karancslapujtő büszkesége, a mentorokat és a közönséget hétről-hétre elvarázsoló Oláh állítja, annak idején felkészültek arra, hogy az x-faktoros szereplése bizony komoly anyagi áldozatokat követel majd a családtól.

Valószínűleg nem lesz olcsóbb

Az elmúlt hetekben a figyelem középpontjába kerültek az utazási kedvezmények. Ennek kapcsán Giró-Szász András kormányszóvivő kifejtette, hogy ma Magyarországon különböző jogosultságokkal 7 millióan utaznak kedvezményesen. Ilyen máshol Európában nincs - mutatott rá.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium álláspontja az, hogy a 65 év felettiek esetében, a 6 év alatti kisgyermekek esetében, a fogyatékkal élők és kísérők esetében, valamint diákok számára a kedvezmények megtartása jogszabályi szinten indokolt - magyarázta a kormányszóvivő.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Az NGM most azon dolgozik, hogy a tervek hogyan egyeztethetők össze a Széll Kálmán Tervben megfogalmazott elvárásoknak - tette hozzá. Azt is elmondta, hogy a tárcának nehezebb dolga van a nemzetközi szervezetek elvárásaival, mivel nem fogalmaztak meg konkrétumokat a nemzetközi szervezetek eddig.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. február 5. vasárnap
Ágota, Ingrid
5. hét
Február 5.
Nutella Nap
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?