Könnyebb lesz a jegyvásárlás

Pénzcentrum
2012. október 1. 19:32

Az utasok visszajelzései alapján változásokat hajtanak végre a közösségi közlekedési jegyértékesítési rendszerben: a 24 órás jegyek már megvásárolhatók a reptérre közlekedő 200E autóbuszjáraton és a HÉV-járatok jegyvizsgálóinál, emellett újra megnyitnak több, korábban bezárt pénztárat, míg mások nyitva tartását bővítik - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

Kifejtették, hogy az utasok igényeihez igazodva megnyitották az M3-as metró Dózsa György úti állomásánál lévő BKK-pénztárat, amely hétfőtől péntekig 6-tól 21.30-ig, hétvégén pedig 8-tól 15.45-ig áll az utasok rendelkezésére. A Bogdáni úti autóbusz-végállomásnál található pénztárat is megnyitották, az új óbudai pénztár hétfőtől péntekig 6 óra és 21.30 között tart nyitva, hétvégi nyitva tartást egyelőre nem terveznek. Hozzátették, az utasok ezeken a helyszíneken is hozzájuthatnak a BKK teljes jegy- és bérletkínálatához.

Ugyancsak az utasok igényeihez igazodva bővítették az M3-as metró Árpád híd állomásánál lévő pénztár nyitva tartását, így 5.30 és 22 óra között működik. Kitértek arra is, hogy szintén az M3-as metró vonalán, október elsejével a Kálvin téren is bővítik a jegypénztár nyitva tartását: az utasok hétfőtől vasárnapig, mindennap 6-tól 21.30-ig vehetik igénybe a szolgáltatásokat.
A pénztárak október elsejétől érvényes új helyszín- és nyitva tartási listája megtalálható a BKK honlapján (http://www.bkk.hu/tomegkozlekedes/jegyek-es-berletek/vasarlasi-tudnivalok/vasarlasi-lehetosegek/jegy-es-berletpenztarak-2/).

A közleményben beszámoltak arról is, hogy korábban mindhárom, Budapestet elhagyó HÉV-vonalon a jegyvizsgálóknál Budapest 24 órás jeggyel bővült a vonaton megvásárolható jegykínálat, mostantól a 490 forintos átszállójeggyel is kiegészítik.
Ugyancsak bővül a helyszínen megváltható jegyek köre a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret kiszolgáló 200E autóbuszjáratokon is: a buszvezetőnél váltott vonaljegy mellett elsősorban a turisták által keresett Budapest 24 órás jegyet is meg lehet vásárolni, amely a váltástól kezdve 24 órán át korlátlan utazásra jogosít Budapesten belül 1550 forintért - olvasható a BKK közleményében.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 6. kedd
Miklós
49. hét
December 6.
Mikulás
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. december 6. 19:17