27 °C Budapest

Erre költ el 3000 milliárd forintot a kormány

2011. július 4. 08:32

A közúthálózat 2027-ig több száz kilométer autóúttal és főúttal bővülhet. Így újabb körgyűrűt kaphat például Budapest. A fejlesztések közel háromezer milliárd forintba kerülnek - írja a Népszabadság.

Mint ahogy azt korábban a Pénzcentrum.hu is megírta Orbán Viktor miniszterelnök aláírásával a napokban jelent meg a gyorsforgalmi és a főúthálózat hosszú távú fejlesztési programja. A beruházások hosszú sorát nevesítő terv 2027-ig négy szakaszra osztja az autópálya-, autóút- és főútfejlesztéseket.

A kormány határozatából kimaradt, a napilap viszont úgy tudja: a tervbe vett beruházások megvalósításának költsége meghaladná a 2900 milliárd forintot. Mivel az útépítők első számláinak kifizetése 2014-től lenne esedékes, mindez évente úgy 200-210 milliárd forint elköltését feltételezi a gyorsforgalmi utakon a program lezárásáig.

 

Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 27. péntek
Hella
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?