17 °C Budapest

Forradalmi változás Magyarországon: így látják az osztrákok

2011. május 21. 14:02

Egymás után jelennek meg a magyar fürdőkről, wellness-szállodákról szóló cikkek az osztrák médiában. Az osztrák Wellness Magazin és a Medianet üzleti lap által az elmúlt héten egy közel félmilliós olvasótábor értesülhetett arról, hogy hazánk az egészségturizmus fellegvára, amely nemcsak a gyógyulni vágyókat, hanem a megelőzésre fogékony, egészségtudatos fiatalokat is várja Ausztriából.

A Magyar Turizmus Zrt. tájékoztatása szerint a Wellness Magazin újságírója három oldalas összeállításban számolt be a hévízi csodatóról, ahol az ember minden baját elfelejti, s amely köré világszínvonalú egészségturisztikai és szépségipari szolgáltatások épültek. Az osztrák fiatalok számára is számos élményt nyújtó desztináció feltétlen meglátogatásra érdemes, s a medical wellness mint kulcsszó, Hévíz kapcsán is egyre inkább előtérbe kerül - foglalható össze az invitatív cikk mondanivalója.

A kreatív szakemberek és üzleti döntéshozók által olvasott Medianet szaklap, a Hévízen és a környező régióban a közelmúltban megvalósult fejlesztéseken keresztül mutatja be azt a "forradalmi változást", amely a feltörekvő magyar egészségturisztikai iparágat jellemzi.

A fő üzenet, hogy a hazai turisztikai szolgáltatók teljes mértékben felkészültek arra, hogy a XXI. század legmagasabb szintű elvárásainak megfelelően, ötcsillagos minőségben szolgálják ki az egészség megőrzésére nyitott, fiatalabb korosztályt - teljes egészében visszaadja a frissen megjelent két cikk, amelyet a közeljövőben hasonlóak követnek más magazinok hasábjain.

Ausztria hazánk második legnagyobb turisztikai küldőpiaca, ahonnan az éves turisztikai költés az elmúlt évek átlagában 90 milliárd forintra tehető. A turisztikai célú költés fele az egészségturizmushoz kapcsolódik. 

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

 

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 18. szerda
Erik, Alexandra
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?