60 ezret tettek Suzukiba: a Swiftet elrontani sem lehet?

2011. február 5. 16:52

Az Auto Plus francia autós folyóirat éves megbízhatósági rangsorában a Suzukit az első helyre, a Kia és a Peugeot elé sorolta. A L'argus folyóiratnál 2011 legjobbnak tartott autói között az egyik 1,3 literes Suzuki Swift modell a városi autó kategóriában bizonyult nyerőnek. Az új 1.2 GLX AC CD Swift modell most évfordulós kedvezménnyel, 3, 29 millió forintos áron kapható a magyar márkakereskedésekben.

A francia Auto Plus szaklap a Franciaországban legkeresettebb húsz autómárkát minden évben megbízhatóság szerint rangsorolja az olvasók levelei alapján. A lista élén 2011-ben a Suzuki végzett. A sorrendet az elmúlt nyolc év során bekövetkezett meghibásodások száma és a 2003 óta forgalomba helyezett gépkocsik számának aránya alapján határozzák meg. "A termékek kiváló minősége mindig is a Suzuki elsődleges célkitűzése volt" - jegyzi meg Jean-Luc de la Ruffie, a Suzuki France kereskedelmi igazgatója.

A Suzuki 2009-ben még az ötödik helyen volt, 2011-re azonban a ranglista élére ugrott: úgy fest, most érik be a minőség folyamatos javítását célzó politika gyümölcse. Az új Swift tökéletesen illusztrálja ezt a szándékot. "Az elismerés a folyamatos figyelem és a járművek teljes életciklusában a tervezéstől a mindennapos használatig végzett munka megtestesülése" - teszi hozzá Luc Malnoury igazgató, a műszaki és szervizszolgáltatások vezetője.

 


A másik elismerést szintén egy autós szaklaptól, a L'argus folyóirattól kapta a Suzuki. A 2010-ben Franciaországban kapható gépkocsik közül öt személyautót és egy haszongépjárművet díjaztak. A kocsikat költséghatékonyság (vételár, fenntartási költségek, újraeladás) szempontjából vizsgálták három év, illetve 60 ezer megtett kilométer után. A L'argus a városi kategóriában a Suzuki Swift 1.3 DDiS GLX ötajtós modelljét ítélte a legjobbnak. A modell így kategóriájának legjobb ár-érték arányú autója lett Franciaországban.

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

Mai: A leglopottabb autók listája: ezeket viszik a tolvajok

A többszörös trófeanyertes Swift legújabb, ötcsillagos EURO NCAP töréstesztes generációjának 1.2 GLX AC CD modellje a Magyar Suzuki alapításának 20. évfordulója alkalmából jelentős születésnapi árkedvezménnyel, 3,29 millió forintért kapható a hazai Suzuki-márkakereskedésekben, 7 légzsákkal, ESP-vel és CD/MP3+USB berendezéssel felszerelve.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 15. szombat
Zsófia, Szonja
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?