28 °C Budapest

Gyomorgörcs: álomnászút helyett rémálom

Pénzcentrum
2011. január 24. 04:42

A Négy esküvő című műsor nyerteseinek rémálommá vált álomnászútjuk, miután a becsődölt Aeroviva utazási iroda semmilyen módon nem tudja elutaztatni a műsor nyerteseit.

A friss házasok élete egy hónapja csak az idegeskedésről és telefonálgatásról szól, ugyanis sem az iroda, sem a Viasat 3-nak műsort gyártó cég nem találja a megoldást az elmaradt álomnászútra - értesült a Blikk. 


A lap úgy tudja, a győztes lányok már egy hónapja hol az Aerovivát, hol a gyártó céget hívogatják, hogy mondjanak végre valami biztatót. Hetekig csak hitegették őket, azt mondták, hogy a hét végén elutazhatnak, de az utolsó pillanatban visszamondták, így mégse lett belőle semmi, és még csak magyarázatot se kaptak. Ezek a párok csak a zanzibári és mauritiusi álomnászutakért vállalták, hogy kiteregetik életük legszebb napjának mozzanatait. Sokan már a védőoltásokat is beadatták, kivették a szabadságukat is. A Négy esküvő versenyzői már azt fontolgatják, hogy jogi útra terelik elmaradt nyereményük behajtásának ügyét.


Az Aeroviva egy hónapja jelentette be, hogy csődbe ment, akkor nekünk azt mondták, hogy teljesíteni fogják, amit vállaltak. Inkorrekt módon az azt követő héten kellett nekünk is szembesülnünk azzal, hogy mégsem tudják betartani az ígérteket, ezért most más utazási irodákkal tárgyalunk, hogy a műsor nyertesei megkapják a nyereményútjaikat, az Aeroviva ellen pedig megtesszük a szükséges jogi lépéseket - mondta a lapnak Gonda Péter, a műsort gyártó Q-Art ügyvezetője.

Ezeket az irodákat kerüld el

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

1200 utazási iroda működik Magyarországon, évente közel egy millióan veszik igénybe a szolgáltatásaikat. Az irodák közül tavaly három ment csődbe, és ez több ezer embert érintett.

Minden nagy, jó nevű utazási iroda időnként akciózik. Ha azonban hosszú heteken keresztül nagyon olcsóak az árak, vagy a katalógusát úgy jelenteti meg, hogy áthúzza az eredeti árakat, és jóval olcsóbban kínálja az utazásokat, akkor az már gyanús lehet.

Nagy problémát jelent a fekete utazásszervezés is, hiszen ezek a vállalkozások jóval alacsonyabb költségekkel működnek, és még adót sem fizetnek. Annyival azonban nem olcsóbbak, hogy az utasoknak megérje kockáztatni az utazást. Egy meghiúsult utazás esetén általában nincs lehetőség kompenzációra és kártérítésre.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 11. kedd
Ferenc
19. hét
Május 11.
Miskolc napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?