23 °C Budapest

Lehúzás? Erre figyelj, ha a Penny Marketben vásárolsz

Pénzcentrum
2011. január 19. 16:02

Országosan tizenhárom Penny Market áruháznál vetnek ki területhasználati díjat azokra, akik tartósan elfoglalják a vásárlói parkolóhelyeket.

Hosszadalmas parkolásért napidíjat kell például fizetni a kecskeméti központi buszpályaudvar mellett lévő Penny Market üzlet előtt - írja a fogyasztok.hu. "A parkoló magánterület, a parkolási díj minden nap érvényes az üzlet nyitvatartási idejében - olvasható a több helyen kirakott tájékoztató táblákon. Amióta bevezették a rendszert, elmaradoznak, akik reggel hattól este nyolcig itt parkírozták autójukat" - mondta el a lapnak Penny Market biztonsági őre.

A parkolót üzemeltető Park - Ferr Parkolástechnikai Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. alkalmanként 2500 forintot számláz mindazoknak, akik több mint két órán át parkolnak a kecskeméti Penny előtt. Ezt előre nem lehet megváltani, csak utólag kifizetni. Ezt a csekket "rejti" a szélvédőn hagyott sárga csomag.

Ahol fizetős a parkolás, hatvan százalékkal megcsappant az üzletek előtt rostokoló autók száma.

 

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

NAPTÁR
Tovább
2022. május 24. kedd
Eszter, Eliza
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?