25 °C Budapest

A szőke bombázó vallomása milliókat csábíthat Budapestre

2010. augusztus 10. 12:02

A Norwegian norvég fapados légitársaság és a Magyar Turizmus Zrt. észak-európai külképviselete együttműködésének újabb eredményeként, májusban egy új kezdeményezés úttörője lett Budapest: a légitársaság fedélzeti magazinjában skandináv hírességek írnak úti élményeikről. Az augusztus-szeptemberi számban Sandra Dahlberg svéd popsztár számol be a magyar fővárosban tett látogatásáról.

A szubjektív élménybeszámolóban a hangsúlyt a fővárosunk által nyújtott fiatalos, izgalmas élmények kapják, a trendi butikhoteltől a magyaros, korszerű és élményszerű gasztronómián át a magyar designer-ek divatbutikjaiig. Természetesen egy termálfürdő és a Vásárcsarnok, egy romkocsma, valamint régiségboltok és egy bolhapiac is belefértek a kétoldalas, tartalmas írásba.


A Norwegian fedélzeti magazinjában két hónap alatt 85 útvonalon 27 ország (ezen belül természetesen főleg Norvégia, Dánia és Svédország) 2,5-3 millió utasa olvashatja Sandra Dahlberg "vallomását" Budapestről.

A Norwegian és az MT Zrt. mellett harmadik együttműködő partner a glife.se online magazin volt, amely 18 oldalon, teljes terjedelemben publikálta Sandra Dahlberg naplóját. A népszerű médiumban már május végén megjelent a cikk, amelyet eddig mintegy félmillióan - főleg a 18-35 éves korosztályhoz tartozók - olvastak Svédországban.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 23 029 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől az MBH Bank 23 274 forintos törlesztőt (THM 14,56%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

A Magyar Turizmus Zrt. észak-európai külképviselete 2003 óta folyamatosan együttműködik a Norwegian légitársasággal. Mára a norvég cég három skandináv fővárosból (Oslo, Koppenhága, Stockholm), heti 13 járatot közlekedtet fővárosunkba.

Súlyos: az 1-3 éves gyerekek negyedének vannak félelmei különböző ételektől

Beszámolók szerint az 1-3 éves korosztály 25%-a - tehát minden negyedik gyermek - elutasít valamilyen ételt, és sokuknál óvodás, általános iskolás korban is fennáll még a probléma.

Megdőlt a 120 milliós közösségi finanszírozási rekord – itt az EU-s pénzek utódja? (x)

Az egyre népszerűbb finanszírozási forma itthon is gyorsan terjed, egyre többen ismerik és használják.

Balogh Petya: Önmagunkkal versenyzünk, és van hova fejlődni (x)

Bár sokat fejlődött az utóbbi években a hazai startup ökoszisztéma, még egy nagyságrenddel, szinte minden fontos mutatóban le van maradva a régiós élvonaltól.

Szemet vetett erre a szektorra Balogh Petya: 50 ezerért még te is a cégtársa lehetsz

A 120 fős tulajdonosi közösség mellé most Balogh Petya cége is beszállt a Brancs közösségi finanszírozási platformba.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. május 28. vasárnap
Emil, Csanád
21. hét
Május 28.
Hősök napja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Portfolio Balaton Business Forum 2023
Együtt a régió szereplői
EZT OLVASTAD MÁR?