-2 °C Budapest

Továbblépés az utazásban...(x)

Pénzcentrum
2010. augusztus 3. 07:32

A régi utazások... Bevillan még a cövekbeverős, sokszor melléütős sátorállítás? És a vonatozás, a hálókocsiban alvás? Sokan emlékeznek még a régi, nagy és kőnehéz, bőrből készült bőröndökre is.

Ma már egy mozdulattal lehet felállítani egy sátrat, a mai bőröndök és utazótáskák pedig ultrakönnyűek, ráadásul guríthatók, és manapság kevesen választjuk a hosszú vonatozást, ha van repülő is. Régebben még nehézkes volt megszervezni egy több országon átívelő körutazást, ma már csak pár kattintás, és lefoglalhatjuk a szállásokat, a transzfert, a fakultatív programokat, majd bepattanunk a reptéri buszba és ha Európán belüli útra indulunk, azon sem kell aggódnunk, vajon van-e nálunk útlevél - hisz elég egy személyi is. Régen az utazás, pláne a repülés még a kevesek kiváltsága volt, luxus, amely csak ritkán elérhető, ma pedig már az életünk, sőt, sokszor a munkánk része lett. Már rutinosan használjuk a szolgáltatásokat, fóliáztatjuk a csomagunkat, becsekkolunk az automatánál ...Nyugodtan otthon hagyhatjuk a keresztrejtvényt is, mert a repülőgépek többségén dvd-zhetünk vagy zenét hallgathatunk, és vannak légitársaságok, amelyek gépein van elérhető internet-szolgáltatás, illetve a mobilt is szabad használni.És még mennyi, de mennyi szolgáltatás és kényelmi funkció van, amit el sem tudtunk volna képzelni, most mégis az életünk - utazásaink - részei lettek. Ezek azok a kellemes extrák, amik nélkül jól megvoltunk,... na de ugye velük mégiscsak sokkal jobb!

Hát igen, az ember imádja, ha megfogalmazzák, és egyből kiszolgálják elvárásait - ilyenkor érzi, hogy igazán fontos, hogy sokat számít. Pláne, ha valami olyasmivel lepik meg, aminek létéről addig fogalma sem volt. És ilyenkor felkiált: hogy is voltam meg eddig nélküle?

Ami igazán telitalálat, ami igazán hiánypótló, az azonnal, szervesen beépül a mindennapjainkba. Ilyen szolgáltatás a Raiffeisen Premium Banking, melyet az Ön igényei alapján alakítottunk ki.

Eljön az Ön életében is az a pillanat, amikor igényli a megkülönböztetett kiszolgálást, amikor szeretne kiállni a sorból és időpontra érkezni banki tanácsadójához. Aki felhívja, ha mozgás van a számláján, fordul a betétje, elkészült a hitelkártyája, vagy ha van egy új befektetési lehetőség. Természetesen Ön is bármikor telefonálhat, hiszen tanácsadója megadja a mobilszámát. Ha már nem elegendő a lakossági alapszolgáltatás, de még nem igényli a privátbanki exkluzivitást, válassza a Raiffeisen Premium Banking szolgáltatást. Premium ügyfélként személyes tanácsadója segít eligazodni a pénzügyek világában, legyen szó a legegyszerűbb dolgoktól a legbonyolultabbakig és mindemellett életciklusához igazodó pénzügyi tervet is készít anyagi biztonságának megteremtése érdekében. Célunk az, hogy megkülönböztetett figyelmünket nap mint nap érezze, és élvezhesse az elsőbbségi bankolás minden előnyét. Raiffeisen Premium Banking: különbség jó és kiváló között.

A Premium szolgáltatás igénybevétele feltételekhez kötött, további információért látogasson el a http://www.raiffeisen.hu/premium oldalra, illetve időpont egyeztetés céljából hívja 24 órás ügyfélszolgálatunkat a 06-40-488-488 számon.

(x)

Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 3. vasárnap
Ferenc, Olívia
48. hét
December 3.
Advent (2.)
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
OTTHONTEREMTÉS 2024-BEN
Jelzáloghitelek, CSOK Plusz, Babaváró és ingatlanpiaci trendek
Most nem