12 °C Budapest

Továbblépés az utazásban...(x)

Pénzcentrum
2010. augusztus 3. 07:32

A régi utazások... Bevillan még a cövekbeverős, sokszor melléütős sátorállítás? És a vonatozás, a hálókocsiban alvás? Sokan emlékeznek még a régi, nagy és kőnehéz, bőrből készült bőröndökre is.

Ma már egy mozdulattal lehet felállítani egy sátrat, a mai bőröndök és utazótáskák pedig ultrakönnyűek, ráadásul guríthatók, és manapság kevesen választjuk a hosszú vonatozást, ha van repülő is. Régebben még nehézkes volt megszervezni egy több országon átívelő körutazást, ma már csak pár kattintás, és lefoglalhatjuk a szállásokat, a transzfert, a fakultatív programokat, majd bepattanunk a reptéri buszba és ha Európán belüli útra indulunk, azon sem kell aggódnunk, vajon van-e nálunk útlevél - hisz elég egy személyi is. Régen az utazás, pláne a repülés még a kevesek kiváltsága volt, luxus, amely csak ritkán elérhető, ma pedig már az életünk, sőt, sokszor a munkánk része lett. Már rutinosan használjuk a szolgáltatásokat, fóliáztatjuk a csomagunkat, becsekkolunk az automatánál ...Nyugodtan otthon hagyhatjuk a keresztrejtvényt is, mert a repülőgépek többségén dvd-zhetünk vagy zenét hallgathatunk, és vannak légitársaságok, amelyek gépein van elérhető internet-szolgáltatás, illetve a mobilt is szabad használni.És még mennyi, de mennyi szolgáltatás és kényelmi funkció van, amit el sem tudtunk volna képzelni, most mégis az életünk - utazásaink - részei lettek. Ezek azok a kellemes extrák, amik nélkül jól megvoltunk,... na de ugye velük mégiscsak sokkal jobb!

Hát igen, az ember imádja, ha megfogalmazzák, és egyből kiszolgálják elvárásait - ilyenkor érzi, hogy igazán fontos, hogy sokat számít. Pláne, ha valami olyasmivel lepik meg, aminek létéről addig fogalma sem volt. És ilyenkor felkiált: hogy is voltam meg eddig nélküle?

Ami igazán telitalálat, ami igazán hiánypótló, az azonnal, szervesen beépül a mindennapjainkba. Ilyen szolgáltatás a Raiffeisen Premium Banking, melyet az Ön igényei alapján alakítottunk ki.

Eljön az Ön életében is az a pillanat, amikor igényli a megkülönböztetett kiszolgálást, amikor szeretne kiállni a sorból és időpontra érkezni banki tanácsadójához. Aki felhívja, ha mozgás van a számláján, fordul a betétje, elkészült a hitelkártyája, vagy ha van egy új befektetési lehetőség. Természetesen Ön is bármikor telefonálhat, hiszen tanácsadója megadja a mobilszámát. Ha már nem elegendő a lakossági alapszolgáltatás, de még nem igényli a privátbanki exkluzivitást, válassza a Raiffeisen Premium Banking szolgáltatást. Premium ügyfélként személyes tanácsadója segít eligazodni a pénzügyek világában, legyen szó a legegyszerűbb dolgoktól a legbonyolultabbakig és mindemellett életciklusához igazodó pénzügyi tervet is készít anyagi biztonságának megteremtése érdekében. Célunk az, hogy megkülönböztetett figyelmünket nap mint nap érezze, és élvezhesse az elsőbbségi bankolás minden előnyét. Raiffeisen Premium Banking: különbség jó és kiváló között.

A Premium szolgáltatás igénybevétele feltételekhez kötött, további információért látogasson el a http://www.raiffeisen.hu/premium oldalra, illetve időpont egyeztetés céljából hívja 24 órás ügyfélszolgálatunkat a 06-40-488-488 számon.

(x)

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 25. csütörtök
Márk
17. hét
Április 25.
Malária világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem