21 °C Budapest

Továbblépés az utazásban...(x)

Pénzcentrum
2010. augusztus 3. 07:32

A régi utazások... Bevillan még a cövekbeverős, sokszor melléütős sátorállítás? És a vonatozás, a hálókocsiban alvás? Sokan emlékeznek még a régi, nagy és kőnehéz, bőrből készült bőröndökre is.

Ma már egy mozdulattal lehet felállítani egy sátrat, a mai bőröndök és utazótáskák pedig ultrakönnyűek, ráadásul guríthatók, és manapság kevesen választjuk a hosszú vonatozást, ha van repülő is. Régebben még nehézkes volt megszervezni egy több országon átívelő körutazást, ma már csak pár kattintás, és lefoglalhatjuk a szállásokat, a transzfert, a fakultatív programokat, majd bepattanunk a reptéri buszba és ha Európán belüli útra indulunk, azon sem kell aggódnunk, vajon van-e nálunk útlevél - hisz elég egy személyi is. Régen az utazás, pláne a repülés még a kevesek kiváltsága volt, luxus, amely csak ritkán elérhető, ma pedig már az életünk, sőt, sokszor a munkánk része lett. Már rutinosan használjuk a szolgáltatásokat, fóliáztatjuk a csomagunkat, becsekkolunk az automatánál ...Nyugodtan otthon hagyhatjuk a keresztrejtvényt is, mert a repülőgépek többségén dvd-zhetünk vagy zenét hallgathatunk, és vannak légitársaságok, amelyek gépein van elérhető internet-szolgáltatás, illetve a mobilt is szabad használni.És még mennyi, de mennyi szolgáltatás és kényelmi funkció van, amit el sem tudtunk volna képzelni, most mégis az életünk - utazásaink - részei lettek. Ezek azok a kellemes extrák, amik nélkül jól megvoltunk,... na de ugye velük mégiscsak sokkal jobb!

Hát igen, az ember imádja, ha megfogalmazzák, és egyből kiszolgálják elvárásait - ilyenkor érzi, hogy igazán fontos, hogy sokat számít. Pláne, ha valami olyasmivel lepik meg, aminek létéről addig fogalma sem volt. És ilyenkor felkiált: hogy is voltam meg eddig nélküle?

Ami igazán telitalálat, ami igazán hiánypótló, az azonnal, szervesen beépül a mindennapjainkba. Ilyen szolgáltatás a Raiffeisen Premium Banking, melyet az Ön igényei alapján alakítottunk ki.

Eljön az Ön életében is az a pillanat, amikor igényli a megkülönböztetett kiszolgálást, amikor szeretne kiállni a sorból és időpontra érkezni banki tanácsadójához. Aki felhívja, ha mozgás van a számláján, fordul a betétje, elkészült a hitelkártyája, vagy ha van egy új befektetési lehetőség. Természetesen Ön is bármikor telefonálhat, hiszen tanácsadója megadja a mobilszámát. Ha már nem elegendő a lakossági alapszolgáltatás, de még nem igényli a privátbanki exkluzivitást, válassza a Raiffeisen Premium Banking szolgáltatást. Premium ügyfélként személyes tanácsadója segít eligazodni a pénzügyek világában, legyen szó a legegyszerűbb dolgoktól a legbonyolultabbakig és mindemellett életciklusához igazodó pénzügyi tervet is készít anyagi biztonságának megteremtése érdekében. Célunk az, hogy megkülönböztetett figyelmünket nap mint nap érezze, és élvezhesse az elsőbbségi bankolás minden előnyét. Raiffeisen Premium Banking: különbség jó és kiváló között.

A Premium szolgáltatás igénybevétele feltételekhez kötött, további információért látogasson el a http://www.raiffeisen.hu/premium oldalra, illetve időpont egyeztetés céljából hívja 24 órás ügyfélszolgálatunkat a 06-40-488-488 számon.

(x)

NEKED AJÁNLJUK
Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 26. csütörtök
Fülöp, Evelin
21. hét
Május 26.
A régészet napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?